Presto si dovoluju zalozit tohle vlakno a uctit jeho pamatku i na tomhle volnomyslenkarskem foru.
Ja osobne jsem mu vsechno veril a citim se po dnesku opet chudsi.

Moderátor: Miky_CZ
Doufal jsem, ze se tu nenajde kokot, kterej si neodpusti v den jeho smrti polemiku o jeho osobe. A ejhle, mylil jsem se! Jak uz jsem psal, dovedu si predstavit, ze nazory na nej byly vselijake, ale o mrtvych prece jen v dobrem ( nebo vubec)!?.kubaacze píše:nechci rozdmychavat flame, ale rad bych napsal i svuj nazor.
pro me havel predstavuje postavu nastrcene loutky a opportunistickeho politika a amoralniho cloveka, jako ovsem temer kazdy dnesni politik.
nic to nemeni na faktu, ze je zrejme dobry a zaslouzily umelec, u cehoz mel podle me zustat.
neoddiskutovatelne je, ze krome Jagra je to zrejme jedine ceske jmeno, ktere ve svete lide umeji priradit k pojmu Ceska republika/ceskoslovensko.
Napsal jsi to pekne a i za me..hokulia píše:Doufal jsem, ze se tu nenajde kokot, kterej si neodpusti v den jeho smrti polemiku o jeho osobe......ale o mrtvych prece jen v dobrem ( nebo vubec)!?.
Vsichni mame pravo vyjadrit svuj nazor - mimo jine i diky Havlovi - ale nekterym z nas bohuzel chybi elementarni pokora. Skoda.
o mrtvych jen dobre? napr. o stalinovi, hitlerovi?hokulia píše:Doufal jsem, ze se tu nenajde kokot, kterej si neodpusti v den jeho smrti polemiku o jeho osobe. A ejhle, mylil jsem se! Jak uz jsem psal, dovedu si predstavit, ze nazory na nej byly vselijake, ale o mrtvych prece jen v dobrem ( nebo vubec)!?.kubaacze píše:nechci rozdmychavat flame, ale rad bych napsal i svuj nazor.
pro me havel predstavuje postavu nastrcene loutky a opportunistickeho politika a amoralniho cloveka, jako ovsem temer kazdy dnesni politik.
nic to nemeni na faktu, ze je zrejme dobry a zaslouzily umelec, u cehoz mel podle me zustat.
neoddiskutovatelne je, ze krome Jagra je to zrejme jedine ceske jmeno, ktere ve svete lide umeji priradit k pojmu Ceska republika/ceskoslovensko.
Vsichni mame pravo vyjadrit svuj nazor - mimo jine i diky Havlovi - ale nekterym z nas bohuzel chybi elementarni pokora. Skoda.