Tady se nám nad tím krasavcem pěkně rozplívají. A ta spotřeba

Moderátor: Miky_CZ
Ignorovat ....když jede,tak co chceš servisovatZanzibar píše: Jak se to řeší ? Ihned servis ?
Možná budeš mít stejnou závadu jako zpočátku i moje D4. Přidřená hřídelka/osa klapek přepouštěcího ventilu turb. Když se ti to podělá na cestě, otevři kapotu a na pravé straně pod kapotou-na vnitřní straně blatníku máš samolepku - návod, kterak vypnout klíček, nechat systém asi 5 minut usnout a poté odpojit baterku. (Na to ti stačí 10 klíč a základní školaZanzibar píše:No jo, ale včera nejela . Aspoň ne tak, jako normálně. Co když se to stane znovu ? A kdy to bude ? Kde má D4 ten "trojklik" Ctrl Alt Delete ?Návody totiž zásadně nečtu
Pohybuji se oblíbenou "metodou slepých uliček" .
Už mi to došlo, vypnout klíček, znamená vyndat ho z autaZanzibar píše:Díky, ale asi jsem uplně ........
Co znamená "kterak vypnout klíček" ?? Nemůžu to nikde najít.
Todle už namají i noteboky s Windovs 7Zanzibar píše: Kde má D4 ten "trojklik" Ctrl Alt Delete ?![]()
Sorry, blbě jsem se vyjádřil....myslel jsem čudlem vypnout zapalování. Klíč můžeš nechat v kabině. Tak chytrý to auto zase není.....Zanzibar píše:Už mi to došlo, vypnout klíček, znamená vyndat ho z autaZanzibar píše:Díky, ale asi jsem uplně ........
Co znamená "kterak vypnout klíček" ?? Nemůžu to nikde najít.![]()
Chce se mi z toho ....ale co mi zbývá ....
![]()
Dík, zase se ozvu.
asi vsechno podstatne je napsano tady:Argonites píše:Prosím o radu: chci si koupit Land Rover Discavery IV HSE a chtěl bych se zeptat jaké máte s D IV zkušenosti. (jesti je poruchovej....)
Dám ti vědět , ju?Stavros píše:kdyztak bych od tebe vzal tu tvoji D3 na podzim, az se ji budes zbavovat.