Kdo má srdce, koupí si Landrover, kdo má rozum ....
Moderátor: Miky_CZ
Kdo má srdce, koupí si Landrover, kdo má rozum ....
Po měsíci zkoušení 8mirychlostní Diskošky4 jsem už byl 2x vytažen a tak nějak si zvykám po Audině a srdce jásá, ale chce to hodně tolerance vůči našim anglicko indickým výrobcům. ale břichoplazů už jsem měl dost ...
nějaké tipy na ježdění od starých mazáků kolem brna by nebyly? tak, aby se s tím dalo ještě pak jezdit - používám to denně jako služební ...
parez
nějaké tipy na ježdění od starých mazáků kolem brna by nebyly? tak, aby se s tím dalo ještě pak jezdit - používám to denně jako služební ...
parez
Re: Kdo má srdce, koupí si Landrover, kdo má rozum ....
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =15&t=5487" onclick="window.open(this.href);return false;

Land Rover Discovery 2 Td5
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
počúva srdceKdo má srdce, koupí si Landrover, kdo má rozum ....

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
v sobotu dopoledne asi nějaký výlet dám,můžeš se přidatPařez píše:Po měsíci zkoušení 8mirychlostní Diskošky4 jsem už byl 2x vytažen a tak nějak si zvykám po Audině a srdce jásá, ale chce to hodně tolerance vůči našim anglicko indickým výrobcům. ale břichoplazů už jsem měl dost ...
parez

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Doufám že máš dobrou kurtugoodlift píše:v sobotu dopoledne asi nějaký výlet dám,můžeš se přidatPařez píše:Po měsíci zkoušení 8mirychlostní Diskošky4 jsem už byl 2x vytažen a tak nějak si zvykám po Audině a srdce jásá, ale chce to hodně tolerance vůči našim anglicko indickým výrobcům. ale břichoplazů už jsem měl dost ...
parez

Kdo chce do pralesa koupí si Land Rover
kdo se chce z pralesa vrátit koupí si Toyotu. Něco takového máš na mysli ???

kdo se chce z pralesa vrátit koupí si Toyotu. Něco takového máš na mysli ???

nestraš ho chlape

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Přece by jste nevěřili pohádkám ...je 21 století . 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Kdy a kam? Zatím nevím jak doma, ale třeba to vyjde.goodlift píše:v sobotu dopoledne asi nějaký výlet dám,můžeš se přidatPařez píše:Po měsíci zkoušení 8mirychlostní Diskošky4 jsem už byl 2x vytažen a tak nějak si zvykám po Audině a srdce jásá, ale chce to hodně tolerance vůči našim anglicko indickým výrobcům. ale břichoplazů už jsem měl dost ...
parez
sleduj vlákno,domlouváme se na zítřek http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... start=1000" onclick="window.open(this.href);return false;
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi