Neni to ten z Ebay.co.uk ?RudaK píše:Přišel mě spomínaný President Harry III a první dojem je : Šikovný malý pěkný.... Jestli bude taky tak fungovat,jak vypadá...tak super. ( ono do D III ten Harry III je asi předurčený)

Moderátor: Acon
Neni to ten z Ebay.co.uk ?RudaK píše:Přišel mě spomínaný President Harry III a první dojem je : Šikovný malý pěkný.... Jestli bude taky tak fungovat,jak vypadá...tak super. ( ono do D III ten Harry III je asi předurčený)
Nenípsmrz píše: Neni to ten z Ebay.co.uk ?
S přemrštěnou volbou závisí na tom, co od něj čekáš. Jsou stanice, které za podobnou cenu nabízí třeba SSB modulaci. JFK má vestavěný měřič PSV a jeden z nejhehčích přednesů, co jsem u CB kdy slyšel. Sdružené zapínání je rozhodně dobré. Většina vypnutých stanic pak nic nežere (na rozdíl od stand-by u All 296). 296-ka ti zase na oplátku asi nabídne vyšší citlivost. V té Presidenti až na pár vyjímek podle mých zkušeností zrovna nevynikají. Pokud ti jde o rozměry, tak ti můžu JFK II změřit (kolik má s PL koncovkou, knoflíky atd..). Pokud ti jde o funkce, zkus sehnat President GEORGE. Už se nedělá, ale patří mezi to nej (je ale větší než JFK II).vak71 píše:..... - chci se zeptat, jestli JFK II ASC není přemrštěná volba (bez ohledu na cenu). Láká mě na něm ASC i sdužené zapínání s hlasitostí (na rozdíl od Allamatu, kde je Power tlačítko). Dále se chci zeptat, jestli někdo nemá zkušenosti se zástavbou JFK do 1 DIN slotu - matou mě různé rozměry stanice (hlavně šířka a hloubka) v různých zdrojích:
http://www.president-electronics.cz/pre ... JFK-II-ASC
http://www.president-electronics.com/bo ... um=1&pag=2
Ahoj Maxseli, mám to chápat tak, že All 296 má nějaký odběr i vypnutá? Já ji totiž mám a mezitím co jsem byl v Anglii, tak auto 3 měsíce kromě malé vyjížďky stálo a pokaždé (asi 3x za tu dobu), když se ho pokusil někdo nastartovat, tak byla úplně vymlácená baterie - po nabití teď zatím drží. Může to mít na svědomí i ta Allamatka? Když jsem odjížděl, byla určitě vypnutá, vše jsem kontroloval. Dokonce jsem tam dal i nějakej ten forychtuňg za 400,- na udržení napětí do zásuvky zapalování, ale po prvních 6 týdnech stání, kdy ji jel kamarád projet, už Disca ani neotočila...vše v autě bylo ale vypnutéMaxsel píše: Většina vypnutých stanic pak nic nežere (na rozdíl od stand-by u All 296)..
Tak to tam ta JFK II padne na chlup. Má přesně 180mm.vak71 píše:Ve stropní konzoli mám standardní kastlík velikosi 1 DIN, takže jsem limitovaný šířkou CB 180 mm
Nevím přesně kolik žere ve stand-by. Lehkým počtem řekněme 24 hodin x 50-60 mA a může to být i 1,5 Ah za den. Ale střílím od pasu...Benjamin píše:Ahoj Maxseli, mám to chápat tak, že All 296 má nějaký odběr i vypnutá? Já ji totiž mám a mezitím co jsem byl v Anglii, tak auto 3 měsíce kromě malé vyjížďky stálo a pokaždé (asi 3x za tu dobu), když se ho pokusil někdo nastartovat, tak byla úplně vymlácená baterie - po nabití teď zatím drží. Může to mít na svědomí i ta Allamatka? Když jsem odjížděl, byla určitě vypnutá, vše jsem kontroloval. Dokonce jsem tam dal i nějakej ten forychtuňg za 400,- na udržení napětí do zásuvky zapalování, ale po prvních 6 týdnech stání, kdy ji jel kamarád projet, už Disca ani neotočila...vše v autě bylo ale vypnutéMaxsel píše: Většina vypnutých stanic pak nic nežere (na rozdíl od stand-by u All 296)..
Prosímtě maxseli a tím stand-by mám chápat stav, do kterého se dostane, když ji vypnu normálně tlačítkem power? Čili pro laika jako já zkrátka vypnutá?Maxsel píše: Nevím přesně kolik žere ve stand-by. Lehkým počtem řekněme 24 hodin x 50-60 mA a může to být i 1,5 Ah za den. Ale střílím od pasu...
Já jsem tam právě ten forychtuňg - nějaký udržovač napětí za 400,- kč z mototechny - dal, ale stejně to nepomohlo. Příště tam dám místo toho aušusu tu nabíječku C-tek nebo co to doma máme.MadTom píše:Případně pokud auto má stát déle než pár dní a je k dispozici 230V, pořídit do něj dobíječku - vypadá to podobně jako nabíječka na mobil, vybitou baterku to nenabije, ale stačí to k tomu, aby to pokrylo rozumnej odběr auta v klidu a hlavně samovybíjení akumulátoru.