Zajímá mne váš vkus, čili oblíbení autoři, knihy, žánr, případně co zrovna čtete. Do toho

Moderátor: Miky_CZ
V zásadě s tím nemám problém, je to prostě vlákno o knihách a vším co s tím souvisí.Jenda píše:Ja uz delsi dobu premyslim ze zalozim vlakno na pripadne zdileni knih. Je spousta nedostupnych knih ,ktere nejsou k sehnani a dost mozna ma nekdo takove doma a rad by si zase pujcil neco jineho. Je to o duvere lidi tady na foru,tak co to neskusit rozbehnout.Jen navrhuji zmenit nazev na Knihovna/pujcovna nebo tak neco. Tedy jestli jste pro. Jinak bych to skusil rozjet jako samostatne vlakno
![]()
H.
Tu Zlatou knihu komunikace mám, ale zatím jsem přečetl asi 1/4 a hodně mi to připomíná něco v tom smyslu co popisoval D-Fens jako zmrdí infiltrační příručku v knížce Zmrdi, vohnouti a myVencaZE píše:to Kubrtos: timemanagement- David Gruber, Zlatá kniha komunikace. Podle mne nemá chybu, i když někteří kritizují trochu příliš velkou sebechválu autora. Ale to se určitě dá prominout, stojí to za to.
Tedy kniha je hlavně o komunikaci s lidmi, ale autor se věnuje i "časovému rozvrhu".