F2 freelander II.
Moderátor: Safraporte
Re: freelander II.
Super děkuju moc za odpoved zavolám a uvidíme oleje tam mam akorát takže problém je jinde 

LRfree2 2011, FujiWhite, Winterpacket, 17"orig, blackleather....
ako pozeram freelander 2 asi poslucha podla toho ako pomali tu pribudaju otazky ohladom poruch.raz som mal otazku ohladom prednych parkovaciek >nesvietily< nevedel som prist na dovod.v servise na 3. prehliadke (45000 mil) my to opravily a dovod pretoze tam neboly orginal ziarovky land rover
ale len nejake obycajne (mal som tam osram cool blue).ked su tam ziarovky s vetsov sietivostov (vsetky xenon efect,ice xenon,100% more light atd.) tak potrebuju viac prudu na prevadzku a preto odoberaju prud od parkovaciek a tia prestaly svietit bola odpoved mechanika 

Kravina - tyhle Cool Blue Philipsky mam v parkovackach taky a sviti vyborne
Jinak v potkavackach mam Philips DiamondVision 5000K (nadherne bile svetlo) a odber je stale stejny...

Jinak v potkavackach mam Philips DiamondVision 5000K (nadherne bile svetlo) a odber je stale stejny...
07' Freelander TD4
v stretavackach boli tie osramky v parkovackach mam diody a parkovacky nesvietily lebo v stretavackach boli tie vykonnejsie
Re světla v režimu auto : řeší se to na řídící jednotce. Rozdíl mezi denním svícením (spínač v poloze 0, světla svíti po nastartování) a režimem auto je pak jenom v tom, že svítí palubní deska.
nema to niekto odskusane? nacipovat el. plynovy pedal - http://www.swiss-chiptech.com/tuning-pedal.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tehle kravine bych urcite neveril
...
Navic je to jen krabicka s odporem, ktera ti oblbuje RJ.
Pokud trvas na nejakem cipovani, mrknul bych se po nejakem kvalitnim a spolehlivem handheldu z UK....treba Bluefin/Superchips (na mem byvalem Focusu fungoval vyborne a kluci z UK jsou ochotni)

Navic je to jen krabicka s odporem, ktera ti oblbuje RJ.
Pokud trvas na nejakem cipovani, mrknul bych se po nejakem kvalitnim a spolehlivem handheldu z UK....treba Bluefin/Superchips (na mem byvalem Focusu fungoval vyborne a kluci z UK jsou ochotni)
- Přílohy
-
- Marťas.pdf
- (44.8 KiB) Staženo 341 x
07' Freelander TD4
vymena palivoveho filtru s krorej hadicky don nataham naftu?z privodu paliva?dik za odpoved
JJ, z přívodu. Nejlepší ho asi zalít předem do plna a pak připojit.
Já jsem si tam přidal balonek, takže stačí namačkat.
Já jsem si tam přidal balonek, takže stačí namačkat.
Protože jsem nikde nemohl najít jaké jsou použity žhaviče ve 2.2 TD4, objednal jsem originál.
Dnes dorazily krabičky LR, uvnitř jsou NGK YE08, na netu se dají sehnat za polovic.
Tak kdyby někdo potřeboval žhaviče tak hledejte NGK YE08.
Dnes dorazily krabičky LR, uvnitř jsou NGK YE08, na netu se dají sehnat za polovic.
Tak kdyby někdo potřeboval žhaviče tak hledejte NGK YE08.
Zdravím,
ako ste spokojní s DPF vo Vašom Free 2, rád spoznám Vaše skúsenosti. Počas dvoch rokov jediný problém na aute. Poraďte čo s tým.
Ahoj.
ako ste spokojní s DPF vo Vašom Free 2, rád spoznám Vaše skúsenosti. Počas dvoch rokov jediný problém na aute. Poraďte čo s tým.
Ahoj.
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
už jsi se koukal ze sppoda jak to tam vypadá, nedivím se že to zlobí 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Ahoj,
pozeral asi 75krát, najradšej by som to všetko vyhodil, motor by ma asi len pochválil.
pozeral asi 75krát, najradšej by som to všetko vyhodil, motor by ma asi len pochválil.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Řešil jste už někdo prosím problém s výměnou nebo opravou ukazatele paliva? Někdy ukazuje půlku při plné nebo tak nějak, ale vždycky méně než tam ve skutečnosti nakonec je. Nikdy však více, což je dobře, protože ještě nikdy free nezůstalo stát.
Jde mi o to, kde to měřící zařízení je. A jetsli to je SW chyba, nebo něco mechanického. Možná by stačilo něco vymontovat a vyčistit, případně opravit, vyměnit. Jestli se to tady už snad řešilo, sorry, funkce vyhledávače mi nic nenabídla.
Díky za info.
Cyril.
Jde mi o to, kde to měřící zařízení je. A jetsli to je SW chyba, nebo něco mechanického. Možná by stačilo něco vymontovat a vyčistit, případně opravit, vyměnit. Jestli se to tady už snad řešilo, sorry, funkce vyhledávače mi nic nenabídla.
Díky za info.
Cyril.
gumenne tesnenie na piestik v brzdach aku nahradu pouzit?(z coho ineho tam pasuje lebo v katalogu sa da kupit len cele prasiatko)dik
http://www.brakepartssuperstore.org.uk/ ... d7705.html" onclick="window.open(this.href);return false; tak som to nasiel.
http://www.brakepartssuperstore.org.uk/ ... d7705.html" onclick="window.open(this.href);return false; tak som to nasiel.
ahoj asi dvakrat se mi stalo, ze jsem mel po natankovani plne jen polovinu v nadrzi, podle ukazatele. vzdycky jsem to dojel na posledni litr pak dotankoval a udelalo to znova. jednoho dne se to vzpamatovalo samo, takze bych to videl na tu elektriku.cyril píše:Řešil jste už někdo prosím problém s výměnou nebo opravou ukazatele paliva? Někdy ukazuje půlku při plné nebo tak nějak, ale vždycky méně než tam ve skutečnosti nakonec je. Nikdy však více, což je dobře, protože ještě nikdy free nezůstalo stát.
Díky za info.
Cyril.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
moon13 píše:ahoj asi dvakrat se mi stalo, ze jsem mel po natankovani plne jen polovinu v nadrzi, podle ukazatele. vzdycky jsem to dojel na posledni litr pak dotankoval a udelalo to znova. jednoho dne se to vzpamatovalo samo, takze bych to videl na tu elektriku.cyril píše:Řešil jste už někdo prosím problém s výměnou nebo opravou ukazatele paliva? Někdy ukazuje půlku při plné nebo tak nějak, ale vždycky méně než tam ve skutečnosti nakonec je. Nikdy však více, což je dobře, protože ještě nikdy free nezůstalo stát. Jde mi o to, kde to měřící zařízení je. A jetsli to je SW chyba, nebo něco mechanického. Možná by stačilo něco vymontovat a vyčistit, případně opravit, vyměnit. Jestli se to tady už snad řešilo, sorry, funkce vyhledávače mi nic nenabídla. Díky za info. Cyril.
Díky. Diagnostika mi nic neukázala.....ale je to docela opruz. Teď manželka dotankovala a ručička ukazovala asi 3km plku. Potom ji to zase vyskočilo na plnou..Divný....ty Land Rovery. Co?

Někde jsem o tom četl na angl. foru, problem je udajne v kabelech pod zadni sedackou u plovaku. Neco ze to je hodne naple a sem tam je spatny kontakt.
Ahoj
Minulý týždeň sme predali Free1 a zarezervovali sme si Fre II 2008. Pekné auto bola aj skušobná jazda. Len nevedeli sme spustiť ostrekovač predných svetiel viete mi poradiť ako to spravým?? Viem hlúpa otázka. Čo ešte pozrieť pred kúpou?? Dik za radu.
Minulý týždeň sme predali Free1 a zarezervovali sme si Fre II 2008. Pekné auto bola aj skušobná jazda. Len nevedeli sme spustiť ostrekovač predných svetiel viete mi poradiť ako to spravým?? Viem hlúpa otázka. Čo ešte pozrieť pred kúpou?? Dik za radu.
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
Stříká sám, když ostřikuješ přední okno.
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz