vyznam CB
Moderátor: Miky_CZ
- WebGardener
- auto: Discovery 300TDi
vyznam CB
ma vyznam CB vysielacka aj ked nechodim na expedicie alebo offroad stretnutia, co vsetko sa na nu da chytat okrem kamionistov?
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Re: vyznam CB
nic. v tomto pripade nema CB smysl (radio Jerevan
)

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
60cm prut president vyzkousen na dirkach na chytani rybWebGardener píše:ma vyznam CB vysielacka aj ked nechodim na expedicie alebo offroad stretnutia, co vsetko sa na nu da chytat okrem kamionistov?

Jelikoz mam antenu na prednim pevnostnaku tak pokud se vleze antena vlezu se tam celej 

- Tomas K (tkala)
Když se mi opře anténa o balkón (mám ji před předním oknem) tak jsem 5 cm čumákem od zdi a zavřu za autem vrata. 
Jinak souhlas s Lowem. Po Praze (ve východní části Prahy) existuje dobrý CB zpravodajství o dopravní situaci ale ani to mě ještě nedokopalo dát do druhého auta anténu k ruční CB.
Tom

Jinak souhlas s Lowem. Po Praze (ve východní části Prahy) existuje dobrý CB zpravodajství o dopravní situaci ale ani to mě ještě nedokopalo dát do druhého auta anténu k ruční CB.
Tom
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Keď vidím akú máš Disco, tak nejaký predpoklad, že na nejaké stretnutie prídeš, tu je. No na to Ti stačí ručná SB. No ak nechceš s nikým komunikovať, nepotrebuješ ju.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Na kanali 10 ti hlasia kamionisti aktualne dopravne info. Alebo sa spytas. Mne uz CB usetrila kopu casu ked som obchadzal kolony, vedel kde su neprejazdne cesty a to co som za nu dal sa mi vratilo ked som nemusel platit pokuty za rychlost. navyse ked niekde ideme tak ten co nema CB vzdy nadava ze o nicom nevie. Podla mna vynikajuca investicia s rychlou navratnostou. Dal by som si CB uz aj do osobaku.
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
- WebGardener
no ja by som siel rad na stretnutie lenze, to auto mame na farme ako hlavne pracovne auto a na farme musi byt stale k dispoziciiAcon píše:Keď vidím akú máš Disco, tak nejaký predpoklad, že na nejaké stretnutie prídeš, tu je. No na to Ti stačí ručná SB. No ak nechceš s nikým komunikovať, nepotrebuješ ju.
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
A na farme netreba komunikovať? Myslím, že by to našlo využitie. Hlavná stanica na farme a pre ostatných ručné CB... ale to už teoretizujem. Inak j efajn, že je Disco farmárske auto
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- WebGardener
no malo by to vyznam obcas ale zatial si vystacime s PMR
a disco ako farmarska masina je idealne (nie je to ziadna lestenka) len skoda, ze mame len 3 dverove...

Vysílačku mám na 10 kanále zapnutou stále,dozvíš se jak to na silnici vypadá,kde jsou četníci,pohovoříš... Před vánoci jsem probudil jednoho strakoňáka při rychlosti tak 90/hod na konci rovinky u Thořovic,spal a už skoro hobloval kamionem patníky.Dost mi děkoval.Tak už jen proto je dobrá! 

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
jasně, že má, vypadá to dobře

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Jó a dobrá poznámka-vypadá to dobře!
(díky)

Snažím se žít tak,aby na mém pohřbu ještě i farář říkal:"Změřte mu tep,on si z nás určitě dělá prdel!"@"Průjem a Alzheimer je velmi nepříjemná kombinace. Utíkáš, a nevíš kam...."