Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: +421905515434
- auto: D2 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak se předveďte se svým LR.
autom sa da ist na parkovisko cca 400m od jazera, dalej uz len na povolenku (lesnici, ochranari, papalasi)
-= Edgarius =-
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
takto sa mi DII vždy náramne páčila. Keď vidím sériovku s mriežkami a tým origo rámom, vždy musím skonštatovať, že Disco je designovo jedinečný a originálny voz. 

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
ale ty ji máš taky pěknou (a hezky jezdíAcon píše:takto sa mi DII vždy náramne páčila. Keď vidím sériovku s mriežkami a tým origo rámom, vždy musím skonštatovať, že Disco je designovo jedinečný a originálny voz.

-
- Kontaktovat uživatele:
dakujem Oleg, od Teba si pochvalu obzvlast vazimAcon píše:takto sa mi DII vždy náramne páčila. Keď vidím sériovku s mriežkami a tým origo rámom, vždy musím skonštatovať, že Disco je designovo jedinečný a originálny voz.

-= Edgarius =-
- Acon

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Jak říká Acon, s tímto origo nárazníkem a mřížkami ve stříbrné barvě, no parádaedgarius píše:vychodne Slovensko - Morske oko - celkom pekne nasnezene, akurat ten sneh sa uz topil, takze bolo aj dost ladu

PS: Kdyby jsi náhodou sháněl ten levý rámeček kolem mlhovky v nárazníku, jeden mi tu zbyl

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
benjamin:
nechaj mi ho prosim, zrazime sa na nejakom zraze

-= Edgarius =-
- Acon
myslím, že ide do do Grobu
To máš na skok.

- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Víkendový venčení - v sobotu jsem řádil mezi Jívovou a Hlubočkama, v neděli Bělkovický údolí od Těšíkovské kyselky do Jívové. Nádhera.
V sobotu jsme si i zahrabali, ale Drobek se z toho nakonec vycukal - už jsem se ale začínal bát že půjdem pro traktor nebo budu volat MadToma.
Prorejdili jsme to kolem Bystřičky, lesy na hrubé vodě, a vyjeli spátky na Jívové.
V tu neděli jsem si všiml že se za mnou někdo vypravil ale na poli kde byly závěje to otočil -jeli jsme víceméně po polňačce, ale kde bylo vidět že je velká závěj a hluboký koleje, tak jsme hupli na tu louku přes kterou to vedlo, stejně byla pod sněhem.
Tak buď si to chtěl někdo zkusit a nedával to, nebo nás chtěl někdo zbuzerovat a když viděl že už jsme na silnici tak to otočil.
Co to bylo za auto nevín - černá tečka na horizontu se svítícíma světlama v mých stopách - chvilku jsem ho pozoroval jestli třeba nebudu tahat, ale hrnul si to statečně k lesu ve kterým už byla pěkná cesta projetá i od traktoru, tak jsem mazal domů.
Na první pořádný venčení po opravě to docela šlo. Snížek jsem nečekal a byl takový pěkný zpestření. Speciálně ta neděle byla taková spontánní akce - u kafe jsme si s "kámošem řekli jedem na kyselku" a jelo se.
Dobrák: Párkrát jsem tu pátral po někom z Olomouce vedle koho jsem parkoval, ale chodí sem jenom DJAlf a MilošII.
Ale ten Defík je vymazlenej...
V sobotu jsme si i zahrabali, ale Drobek se z toho nakonec vycukal - už jsem se ale začínal bát že půjdem pro traktor nebo budu volat MadToma.

Prorejdili jsme to kolem Bystřičky, lesy na hrubé vodě, a vyjeli spátky na Jívové.
V tu neděli jsem si všiml že se za mnou někdo vypravil ale na poli kde byly závěje to otočil -jeli jsme víceméně po polňačce, ale kde bylo vidět že je velká závěj a hluboký koleje, tak jsme hupli na tu louku přes kterou to vedlo, stejně byla pod sněhem.
Tak buď si to chtěl někdo zkusit a nedával to, nebo nás chtěl někdo zbuzerovat a když viděl že už jsme na silnici tak to otočil.
Co to bylo za auto nevín - černá tečka na horizontu se svítícíma světlama v mých stopách - chvilku jsem ho pozoroval jestli třeba nebudu tahat, ale hrnul si to statečně k lesu ve kterým už byla pěkná cesta projetá i od traktoru, tak jsem mazal domů.

Na první pořádný venčení po opravě to docela šlo. Snížek jsem nečekal a byl takový pěkný zpestření. Speciálně ta neděle byla taková spontánní akce - u kafe jsme si s "kámošem řekli jedem na kyselku" a jelo se.
Dobrák: Párkrát jsem tu pátral po někom z Olomouce vedle koho jsem parkoval, ale chodí sem jenom DJAlf a MilošII.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
Máš to pěkný Kubrte
už se těším, jak uvidím, jak ti to teď frčí 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 724290591
- auto: LR Discovery 2
- Kontaktovat uživatele:
Tak musíte někam víš, nahoře je sněhu dost.skritekcrx píše:KubaVondal píše:Ješte jedna z dnešního dopoledne
chjo tady sviti slunicko a snih jsem letos jeste nevidel ne ze by mi to nejak vadilo ale sel bych nekam do snehu pojezdit.
- shimi
- tel.: NOKIA vyšupovací :o)
- auto: SAMEC
- Kontaktovat uživatele:
Zdárec přátelé i nepřátelé
tak Vám sem dávám mojí novou hračku, taky je to LR (Lehce Rezavý)

- Přílohy
-
- fotka_320.jpg (13.71 KiB) Zobrazeno 6494 x
- Tomas K (tkala)
Kde Ty ses tu vzal. Vítej zpátky....shimi píše:Zdárec přátelé i nepřátelé![]()

Nebo by to taky mohla bejt Luxusní Rozvalina...

Tom
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
- Václaf
- tel.: 777 874 392
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,tak se také pochlubím nelanďákem. Mondeo nikdo nechtěl koupit,pouze se jeden ozval na výměnu,za tohle,tak doufám příště to dopadne 

http://www.zprimskehopodzamci.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.zednictvi.zprimskehopodzamci.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
- shimi
- Kontaktovat uživatele:
Tomas K (tkala) píše:Kde Ty ses tu vzal. Vítej zpátky....shimi píše:Zdárec přátelé i nepřátelé![]()
Nebo by to taky mohla bejt Luxusní Rozvalina...
Tom
no trvalo mě to nějakej ten čas ale sem zpět

- shimi
- Kontaktovat uživatele:
tak už sem ho i umazal
http://www.youtube.com/watch?v=EmMp-i54 ... GtSBCj1tKa" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=EmMp-i54 ... GtSBCj1tKa" onclick="window.open(this.href);return false;
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Takže si dopadl stejně jako já, taky mě tahalo XJčkoskritekcrx píše:kamarad mi poslal jednu pamatecni

http://vondys.rajce.idnes.cz/Leden_2012 ... -03-24.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
ani neKubaVondal píše:Takže si dopadl stejně jako já, taky mě tahalo XJčkoskritekcrx píše:kamarad mi poslal jednu pamatecni![]()
http://vondys.rajce.idnes.cz/Leden_2012 ... -03-24.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;