Nefunguje vyhriebanie predeho skla
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Nefunguje vyhriebanie predeho skla
Nefunguje mi vyhriebanie predeho skla poistka dobra, rele tak isto menene za ine. POzapnuti spinaca sa spinac na asi 2 sec. rozvieti vtedy nameram na okne normalne napetie ale po tych 2 sec. sa to vypne. Rozmyslam ma to este nejaku rj. ked sa to po 8 min. podla manualu vypne?
LR DEFENDER 110 SW
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunguje vyhriebanie predeho skla
Já to mám na Diskárně taky nějaký nemocný - od začátku. Sklo i zrcátka. Elektrikář mi to měřil komplet když mi přehazoval jednotku dovniř a až ke sklu/zrcátkám proud de, ale nevyhřívá to. Takže to vypadá že jsou popřerušovaný kontakty na tom vyhřívání. Ale je divný že na všech třech věcech na jednom vypínači.komin píše:Nefunguje mi vyhriebanie predeho skla poistka dobra, rele tak isto menene za ine. POzapnuti spinaca sa spinac na asi 2 sec. rozvieti vtedy nameram na okne normalne napetie ale po tych 2 sec. sa to vypne. Rozmyslam ma to este nejaku rj. ked sa to po 8 min. podla manualu vypne?
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Ale mne to zopne napetie len na 2s. a potom to vypne 

LR DEFENDER 110 SW
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš třeba ťuklý sklo? Vím že tu díru co tam mám já hodně podezřívali jako příčinu... Mohlo by to tam jít do skratu nebo co, ale já elektrice prd rozumím.
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Nie sklo je v poriadku a prave ked mas nieco v skrate tak to odpali poistku, ale ta je v poriadku takze ma este napada ze to ma este nejaky modul o ktorom neviem.
LR DEFENDER 110 SW
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Asi hlavně pro Kubrtose - pokud jde elektrika až do konektorů pod čelním sklem a ty nejsou shnilé, tak bude elektrika i na drátech, co vedou ke sklu. Pokud to i potom nevyhřívá, tak je vadné sklo - přerušené ty topní drátky. Už jsem viděl i auto, kde ve skle topily na dvou místech celkem asi 4 drátky, takže při odmlžování se tam udělaly dva svislé průzory.
Ad řízení - zkusit odpojit sklo a změřit, jestli zůstane sepnuté. Tím by se vyloučila možnost přetížení. I když si nemyslím, že by to auto bylo tak chytré a poznalo to, protože na spínání je minimálně v D2 jenom obyčejné relé v motorovém prostoru. To spíš nějakej zkorodovanej kontakt a ten se při zatížení zahřeje a přastane vodit. A nebo chyba řídící jednotky.
Ad řízení - zkusit odpojit sklo a změřit, jestli zůstane sepnuté. Tím by se vyloučila možnost přetížení. I když si nemyslím, že by to auto bylo tak chytré a poznalo to, protože na spínání je minimálně v D2 jenom obyčejné relé v motorovém prostoru. To spíš nějakej zkorodovanej kontakt a ten se při zatížení zahřeje a přastane vodit. A nebo chyba řídící jednotky.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- komin
- Kontaktovat uživatele:
Aha takze to ma nejaku riadiacu jednotku, este poradte kde ju najdem 

LR DEFENDER 110 SW