http://www.pro-pneu.cz/9691-insa-turbo- ... ektor.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
Tak to jsem potřeboval slyšet. moc děkuji.Mám na autě zimní ,ale vzorek jen 4.5mm a to je málo,tak že koupím nové zimní.paramount2 píše:esli myslíš BFG AT, tak kloužou, i když jsem to čekal horší....s trochou opatrnosti se na nich jezdit dá, ale na sníh patřej prostě zimáky....bez debat...
jo BFG AT jsou super ale zimní guma to není,prostě nemá ty lamely a taky je tvrdší,já na nich mam něco naježděno,jako ve sněhu se snima dá project ledasco ale horší je to potom zastavit,jako na silnici když to před tebou někdo zašlápne osobákem na zimákách tak máš za nim velkej problémdiskous píše:Tak to jsem potřeboval slyšet. moc děkuji.Mám na autě zimní ,ale vzorek jen 4.5mm a to je málo,tak že koupím nové zimní.paramount2 píše:esli myslíš BFG AT, tak kloužou, i když jsem to čekal horší....s trochou opatrnosti se na nich jezdit dá, ale na sníh patřej prostě zimáky....bez debat...![]()
bfgoodrich S 106 winter slalom ksidiskous píše:Mám dotaz,jaké jsou pneu BF goodritch na sněhu nekloužou????
jo přesně tak,já taky jezdim na AT v zimě a jediný co sjem rád že tam maj M+S kuli nějakýmu chklupáčovi kdyby se zajímal a jinak jedu tak abych měl raději odstup,protože jen to brždění je blbý,jinak vyjede to všude a vpohoděStavros píše:Ja mam stejnej nazor jako Rozky, to bych musel prezouvat auto kazdej den kvuli pocasi. To je kravina, off road auto patri predevsim do terenu a tam jsou zimni kola na nic. Ja jezdim i ted v zime na MT-ckach, pripadne na AT-ckach a oboje opravdu klouze, ale necekam od veci, ktera je 2,5m vysoka, 3t tezka, ze pojede jak Porsche carrera, za 6,5l/100km a potom v terenu vyleze na strom.
Zimak je dobrej, na zimni silnici, jinak je k nicemu.
Tak Stavros říkal,že se mu na AT kolech myslivci smáli,že to prozměnu nic nevyjede ...shimi píše: jen to brždění je blbý, jinak vyjede to všude a vpohodě
Asi tak,bo moje zkušenost je taky taková - prostě v zimě na sněhu ty MT ani AT moc nelezou,spíš rozhazujou sníh a kloužou !!!Stavros píše:MT-ckach, pripadne na AT-ckach a oboje opravdu klouze, ale necekam od veci, ktera je 2,5m vysoka, 3t tezka, ze potom v terenu vyleze na strom.