Hojte gentlemani, pořídil sem si RR TDV8 a při 2200 - 2500 tisících otáčkách mi vibruje volant a pedál.
Není zřejmé, zda převodovka, nebo motor.
Veškeré náplně nové.
Napadá někoho něco??
Někdo zkušenost??
Někdo stejný problém??
Díky
L
Edit: při jakékoliv rychlosti, při jakémkoli kvaltu. Souvislost pouze s otáčkama.
Edit 2: upřesňuju vibrace pouze do volantu. Pedál ne. A řekl bych že je i slyšet jiný chod motoru ( něco jako přidřené ložisko - jede pěkně čistě a tiše, dokud se nedostane do určitého místa, kde trošku drhne). Nevím, jak to vysvětlit.
Vibrace TDV8
Re: Vibrace TDV8
Ahoj, zvažuji nákup stejného auta RR TDV8 - ale jetého, z roku 2008, cca 110 000 km. Stále mne straší otázka kvality - můžu poprosit o Vaše/Tvoje zkušenosti? Předem díky za názor. J.
Ahoj, já kupoval taky ojetinu z Německa. 2007 a najeto 110 000 
Zatím mě stálo cca 50 000 v servisu = preventivní prohlídka po dovozu, servisní prohlídka po daném intervalu.
navíc přední levý čep, pravý zadní silenblok, odešel alternátor (výrovní vada) a to je myslím vše.
Vše funguje, nic nezlobí, elektronika šlape jak má, měchy fungují jak mají.
Na silnici paráda komfort, v terénu se nebojím jet za Defíkem
Celkove obrovská spokojenost a konečně mám auto, které nemám touhu měnit.
Spotřeba cca 12,5

Zatím mě stálo cca 50 000 v servisu = preventivní prohlídka po dovozu, servisní prohlídka po daném intervalu.
navíc přední levý čep, pravý zadní silenblok, odešel alternátor (výrovní vada) a to je myslím vše.
Vše funguje, nic nezlobí, elektronika šlape jak má, měchy fungují jak mají.
Na silnici paráda komfort, v terénu se nebojím jet za Defíkem

Celkove obrovská spokojenost a konečně mám auto, které nemám touhu měnit.
Spotřeba cca 12,5
Ahoj, díky za pozitivní odpověď! J.