Jestli tam chceš slavit narozeniny, tak buď rád, že má Ruda jiný program...RudaK píše:Tady na svini nenarazíš ....moon13 píše: tak hlavně, že jste mě vyřešili

Moderátor: Miky_CZ
Jestli tam chceš slavit narozeniny, tak buď rád, že má Ruda jiný program...RudaK píše:Tady na svini nenarazíš ....moon13 píše: tak hlavně, že jste mě vyřešili
Má pravdu předsedo ....PavelU píše: Jestli tam chceš slavit narozeniny, tak buď rád, že má Ruda jiný program...![]()
moon13 píše: Je to sportovec, tělem i duchem!
Pojede, Uz jsme take prihlasen.Neklan píše:No výborně, to by se parta českých RRC rozrostla na 3 (předpokládám, že Wolfee pojede).
...i kdybych měl přijet alfou, tak dorazím.Neklan píše:No, abys nakonec nemusel vzít za vděk mým sběrným kamionem Discoverou. Vypadá to, že vypravím dvě auta a v tom druhém bude možná ještě místo. Nicméně v téhle rovnici je ještě spousta proměnných, takže si raději rychle něco pořiď, abys měl plán B, kdybys Freelandera opravdu prodal. Měj také ohled k nám, co se těšíme na tvé narozeniny, ne abys svou účast nakonec odvolal kvůli tak banálnímu důvodu, jako je chybějící Land Rover.
Jak jde o chlast...Mirko píše:Se o Zdeňka ještě porvemZatím jsme domluveni, že ho naberu já, pokud prodá free. Jenže se spolehlivosti mých vozů je alternativa nutností
![]()
Mirko
Kdyby jste si raději koupili kola a potýrali tělomoon13 píše:Mirko píše:Se o Zdeňka ještě porvemMirko
Jak jde o chlast...
Mirko píše:Přihlášeno, zaplaceno. Těším se, potom co mi ukazoval Wolfee fotky ze všech ročníků, velmi. Beru i svou lepší polovinu a své lepší dvě třetiny OttifantaTeď jenom aby do té doby byl Range v takovém stavu, že to přežije bez úhon.
![]()
Mirko