Štěstí přeje připraveným ( sněhové řetězy ve výbavě )patrik píše: Pre ostatnych snehove zetaze nutne![]()

p.s. Rětězy v kombinaci s " Mexickýmy kaktusy " musí stačit .
Moderátor: Miky_CZ
Štěstí přeje připraveným ( sněhové řetězy ve výbavě )patrik píše: Pre ostatnych snehove zetaze nutne![]()
Já myslím že můžu mluvit za celou svoji posádku a říct JASNÝ! Takže 3xpatrik píše:POZOR - DOLEžITE . Je možne si objednat gulaš +chlieb v Trnave - cena 2.80eur . Mate zaujem , zajtra do 10tej to musim potvrdit . Poprosim odkažte to ja ostatnim a nahlaste sa . Budem objednavat len počet ktory bude nahlaseny
dva krat gulas prosimpatrik píše:POZOR - DOLEžITE . Je možne si objednat gulaš +chlieb v Trnave - cena 2.80eur . Mate zaujem , zajtra do 10tej to musim potvrdit . Poprosim odkažte to ja ostatnim a nahlaste sa . Budem objednavat len počet ktory bude nahlaseny
souhlas kapitáneKubrtos píše:Já myslím že můžu mluvit za celou svoji posádku a říct JASNÝ! Takže 3xpatrik píše:POZOR - DOLEžITE . Je možne si objednat gulaš +chlieb v Trnave - cena 2.80eur . Mate zaujem , zajtra do 10tej to musim potvrdit . Poprosim odkažte to ja ostatnim a nahlaste sa . Budem objednavat len počet ktory bude nahlaseny
Už som to pisal - neviem či bude niekto na brane ako vratnik - Naša kolona tam ma planovany prichod okolo 12:30 až 13:00. V tomto čase sa tam ako divak určite dostaneš . A von ťa snad pustiamikulec píše:a mňa by teda nejako fixne zaujímalo, či keď prídeme (a nie sme na zozname) či sa bude dať, vojsť autom do vnútra areálu a poprípade odísť z akcie skôr ako celá osádka LR zrazu. Nedá sa mu zavolať a zistiť to?
Alebo ak sú tam "diváci" nežiadúci, tak treba povedať na rovinu.
Ano tammikulec píše:o 12:30 sem na kopánke. Je to medzi cvičákem a Mahindrú, či jaká je to predajňa ?![]()
Samozrejmňe scem aj guláš, pivo si dovezem v auce
Má to aj na svojej stránke http://www.grobskydvor.sk/kontakt.php" onclick="window.open(this.href);return false; a toto mi ukázal gúgl map 48.256,17.263 Dúfam, že je to OK do GPSkaRudaK píše:Patriku,nedalo by se sem dát GPS souřadnice pro ty co u tebe zatím nebyli a ti co mají navigace ? Děkuji Ruda
NIE - NECHAJ SA PREKVAPITMiky_CZ píše:ja bych mel jeste dotaz, do te trnavy se pojede mimo dalnici?