Teď už máš klid, tak doufám že to samé čeká i elsino auto

Moderátor: Miky_CZ
A jak dojedete Jardo? Defík už frčí nebo vezmete nějaký břichoplaz?MOPADŽI píše:No jo, už to mám jak ty s DI, před časem ....
Jaróšu, kdyžtak přijeď s Benjou železným ořem do Olmíka a já vás svezu fšecky.Benjamin píše:A jak dojedete Jardo? Defík už frčí nebo vezmete nějaký břichoplaz?MOPADŽI píše:No jo, už to mám jak ty s DI, před časem ....
Ziadna odpoved? Kde je problem ?Filip píše:Kedze par ludi odpadlo da sa ist zajazdit? Do grobu mi to nevychadza, lebo uz mam ine plany, ale isiel by som aspon pojazdit do Trnavy.
patrik po dvore nahana husy, tak nestiha odpisovat;-)Filip píše:Ziadna odpoved? Kde je problem ?
Ak ide len o tu byrokraciu ze sa neda ist len povozit, tak ma zaregistruj ako ucastnika. Volne miesta su. Na husacinu ale nepojdem, lebo vecer musim byt prec a rano idem dohladavat so psom jelena, takze to stiham len ist rovno do Trnavy. Poplatok za jazdenie ti zaplatim priamo v Trnave.
A já se těšil,že po roce uvidíme sníh ( na to jsem manželku nalákalteslo píše:s tym pocasim Vas Patrik iba strasi...
Patrik nas iba ignorujevisby píše:patrik po dvore nahana husy, tak nestiha odpisovat;-)
Asi Vás nestihneme odjíždět na terénní část,patrik píše: Z dialnice zlez pri Malackach - potom smer Pezinok - Ušetriš si prejazd cez Blavu 40km navyše.
No a asi dobře dělá, pokud takhle reaguješ.Filip píše:Patrik nas iba ignorujevisby píše:patrik po dvore nahana husy, tak nestiha odpisovat;-)
Ja na Patrika telefon nemam a pokial napisal ze sa mame registrovat na fore a akciu organizuje cez forum, ani by som ho neotravoval. Na fore bol viac krat prihlaseny tak predpokladam ze si akciu sleduje a aspon sa mohol vyjadrit negativne. Ak sa mylim, tak sa ospravedlnujem za nevhodnu reakciu. Bolo tu viac zaujemcov ktori sa chceli prist stretnut povozit a pokecat a nedostali ziadne info.Sláma Karel píše: No a asi dobře dělá, pokud takhle reaguješ.![]()
Taky existuje třeba taková věc, které se říká telefon. A ten v dnešní době mívají lidé víc u sebe než počítač. Víš.![]()
K