Vyndani baterie pri zamrzlem zadnim okne
Moderátor: Safraporte
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Vyndani baterie pri zamrzlem zadnim okne
Zdravim chlapi. Mam dotaz. Potreboval bych vyndat baterku protoze s autem nejezdim jenze... Mam zamrzle okno patych dveri a po pripojeni baterky okno sjede dolu, co kdyz mu to led nedovoli? Mam strach abych nepretrhl lanko nebo nespalil ten motorek... Ma to nejakou ochranu? Diky za radu.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Re: Vyndani baterie pri zamrzlem zadnim okne
...a nejde sundat ,,tapecirunk" a odpojit motor od zadniho okna ? Nebo vyndat pojistku na vsechny okna ?
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
To nejde pořádně oškrábat až ke gumám? Při připojováni ho sleduj, jestli se hne, když ne tak to zase odpoj a pak teprv bych řešil pojistku nebo motorek.Tim píše:Zdravim chlapi. Mam dotaz. Potreboval bych vyndat baterku protoze s autem nejezdim jenze... Mam zamrzle okno patych dveri a po pripojeni baterky okno sjede dolu, co kdyz mu to led nedovoli? Mam strach abych nepretrhl lanko nebo nespalil ten motorek... Ma to nejakou ochranu? Diky za radu.
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Pokud jí vyndáš, protože s autem nejezdíš, tak jí tam dej zpátky, až bude teplo.
Jinak je to většinou přimrzlé jen k té spodní gumě, tak použij sprej na rychlé odrazování oken.

Jinak je to většinou přimrzlé jen k té spodní gumě, tak použij sprej na rychlé odrazování oken.
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
[quote="Maxsel"]Pokud jí vyndáš, protože s autem nejezdíš, tak jí tam dej zpátky, až bude teplo.
Tos mi vzal přímo z huby Maxseli

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
No u nás je zima do půli června tak nevímBeerRudolf píše:Maxsel píše:Pokud jí vyndáš, protože s autem nejezdíš, tak jí tam dej zpátky, až bude teplo.![]()
Tos mi vzal přímo z huby Maxseli
![]()

Jinak tedy ozkoušeno, po připojení baterky se okno snaží sjet dolů, ale když mu to nejde tak auto pípne a dál se nesnaží... Až když se pokusíte otevřít kufr.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
- deltacarli
- tel.: 724999630
- auto: Freelander

Klíček mi je na nic, zadní dveře neotevřu, sklo nesjede, fakt hustý.
By mě to fakt zajímalo jak bych ji nabil abych to otevřel. To je zlá můra teď v těch mrazech.
Mimo téma:
Nafta od všech stojí za ho..... koupil jsem arktickou do -40 a při -25 mi zamrz filtr za jízdy. Nechápu, v servisu mi ukazovali gel z nafty od Shellu, já to měl od OMV. Koukal jsem, že v roce 1941 mrzlo podobně a válečný stroje jezdily. Takže dnešní hnus prodávaný jako nafta by neobstál.

- zalab
- tel.: 0907813134
- auto: Freelander 1999
To čo v nafte stuhne sú zložky rastlinného pôvodu,čo sa do nafty pridávajú vo výrobe .V roku 1945 to ešte nebolo,čiže nafta bola čisto ropný produkt.Tieto zložky okrem iného spôsobujú nadmerné opotrebúvanie motorových súčiastok.
http://www.renova.edb.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
Taky jsem bral naftu v OMV,taky zamrzla nafta.U nas bylo nejnizsi teplota -18 a proste jsem nenastaroval.Pokud to zkousim dele,tak na patnacty pokus nastartuju,ale rano proste zase startuju jako magor.Na noc davam aku na nabijecku,aby jsem rano vubec nastartoval.Uz aby ta blba zima byla pryc.
Freelander TD4 r.v.2001
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Asi tě to neuspokojí, ale ty zadní dveře jsou tak řešené kvůli třídveřákům (softop i hardtop). Da se z nich sundáním zadního dílu střechy udělat kabrio a je potřeba někam vrznout zadní okno. Některý jiný auta mají zadní okno jako součást hard topu, jiný ho mají s pomocným rámem na šrouby do zadních dveří. Free to má myslím o dost elegantnější (i když je to v zimě občas pakárna).deltacarli píše:...Fakt jsem nepochopil toho machra co navrhnul tyhle zadní dveře do Free, totální magor...(
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Tak klíček snad normálně odemyká i bez baterky ne?deltacarli píše::Jen jsem přemejšlel jak bych se do auta dostal kdyby klekla baterka???
By mě to fakt zajímalo jak bych ji nabil abych to otevřel. To je zlá můra teď v těch mrazech.
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
když nemá vypadlé táhlo a nebo prasklý ten platový kloubek ...bata píše:Tak klíček snad normálně odemyká i bez baterky ne?deltacarli píše::Jen jsem přemejšlel jak bych se do auta dostal kdyby klekla baterka???
To tak holt je , je to landovardeltacarli píše:Taky s tím tady v Liberci pořád zápasím, všude je to holý jen tady je sníh. Fakt jsem nepochopil toho machra co navrhnul tyhle zadní dveře do Free, totální magor. Jen jsem přemejšlel jak bych se do auta dostal kdyby klekla baterka???
Mimo téma:
Nafta od všech stojí za ho..... koupil jsem arktickou do -40 a při -25 mi zamrz filtr za jízdy. Nechápu, v servisu mi ukazovali gel z nafty od Shellu, já to měl od OMV. Koukal jsem, že v roce 1941 mrzlo podobně a válečný stroje jezdily. Takže dnešní hnus prodávaný jako nafta by neobstál.

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
- deltacarli
- tel.: 724999630
- auto: Freelander