Jak demontovat sedmé sedadlo z DII?
Moderátor: Miky_CZ
Jak demontovat sedmé sedadlo z DII?
Mám sedmimístnou verzi a rád bych jednu sedačku z ložného prostoru vyndal. Tedy tu levou, hodně zasahuje do prostoru oproti pravé, která je schovaná ve stěně. Jsem poměrně levej, nechávám si měnit žárovky i pojistky v servisu. Zvládnu vyndat přídavnou sedačku z kufru?
Děkuji Jarys
Děkuji Jarys
Disco mi zachránilo život
Děkuji děkuji. Jenom otázečka. Ten šroub číslo 13 je chráněn krytem č.9 a ten právě nevím jak sundat. (jestli se v tom trošku vyznám) Je to nějak nalisovaný, nebo jenom nasazený, či lepený? Nechci to tam úplně nenávratně rozbourat. Hlavně se mi nesmějte, ale nejsem žádnej McGiver...
Disco mi zachránilo život
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Pozice č.9 je krytka. Bude tam nacvaknutá. Lepená nebude 100% a šroubovaná taky nebude. Když praskne, tak stojí od 180,- do 600,- bez dph dle typu interiéru.Jarys píše:Děkuji děkuji. Jenom otázečka. Ten šroub číslo 13 je chráněn krytem č.9 a ten právě nevím jak sundat. (jestli se v tom trošku vyznám) Je to nějak nalisovaný, nebo jenom nasazený, či lepený? Nechci to tam úplně nenávratně rozbourat. Hlavně se mi nesmějte, ale nejsem žádnej McGiver...
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Asi takto...
Drzi to na tych styroch srouboch, ten kryt (9) je len nacvaknuty, daval som to von, mam tam miesto toho klasicky orig. kufor, kt. je standardne v 5miestnych verziach. Ten kupis orig, alebo z buracky (Slama...), potrebujes bok a vrch. Vyberies levy alebo pravy tapacir, navrtas dierky pre samorezky a namontujes tam tie dva diely bok a vrch, a mas to original ako v 5miestnej verzii. Tiez mozes odsroubovat opierku na hlavu, najprv zloz, kryt, kt je vkuse zlava do prava, je tiez len nacvaknuty, ked vyberies opierku, zostane tam jedna alebo dve diery so zavitom cez kt. kukas az von do lemu dveri, tie prelep paskou. Zdar.