Moje P38
Moje P38
Tak jsem cca před 3 týdny začal denně jezdit s mojí P38. První uvedení do provozu je 10 prosince 2001,má najeto 126 tis. mil,dovoz Temecula California. Je po prvním majiteli,nějakém hráči golfu. Auto bylo havarované na LP stranu,je precizně opraveno,už chybí jen pár drobností. Teď přes svátky budu měnit př. nápravu,protože mám na původní špatný odklon LP kola. Vyměním všechny čepy,pouzdra...
Auto mi jezdí a funguje skvěle.Jsem úplně nadšen,jak krásně jezdí a funguje. Jezdím s ním za 18-19l v městském provozu a na krátké vzdálenosti,doufám,že na dálku bude spotřeba o dost nižší.
Zlobí mě jen rádio,při vypnutém klíčku hraje OK,ale jakmile otočím klíček ve spínačce,hodně se ztlumí zvuk a nejde regulovat zvuk na rádiu.Nikdo neví,čím to je.
Auto mi jezdí a funguje skvěle.Jsem úplně nadšen,jak krásně jezdí a funguje. Jezdím s ním za 18-19l v městském provozu a na krátké vzdálenosti,doufám,že na dálku bude spotřeba o dost nižší.
Zlobí mě jen rádio,při vypnutém klíčku hraje OK,ale jakmile otočím klíček ve spínačce,hodně se ztlumí zvuk a nejde regulovat zvuk na rádiu.Nikdo neví,čím to je.
- Přílohy
-
- Auta 321.jpg (145.05 KiB) Zobrazeno 6813 x
-
- Auta 032.jpg (158.94 KiB) Zobrazeno 6812 x
-
- Auta 033.jpg (166.87 KiB) Zobrazeno 6810 x
-
- Auta 199.jpg (152.84 KiB) Zobrazeno 6809 x
-
- auto: DISCO II,FREE .Di
Re: Moje P38
HM
autičko opravdu pěkné,ta kuže je famozní
mam podobnou v disco ll ale tohle je jibovka,teda az na tu spotrebu
uzivej vozitko a gratuluji
velmi pekne svezenicko MILDA 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:

to radio muze delat hlouposti kvuli hansfree. mute myslim zluty kablik.
Díky,mrknu na to. Původně to fungovalo OK,ale pak z ničeho nic to začalo takhle zlobit. Dík.Je to tento model.
- Přílohy
-
- Auta 172.jpg (165.43 KiB) Zobrazeno 6675 x
Nápravnice vyměněna. Šlo to hladce,všude hafo místa,vše šlo dobře povolit. Nedá se to vůbec srovnat s Jaguarem,nebo Rollsem.Ráno jsem se do toho pustil a před chvilkou dodělal. Kola jsou konečně rovně.
Tímto děkuji Karlovi Slámů za nenabouranou nápravnici s těhlicema.
Tímto děkuji Karlovi Slámů za nenabouranou nápravnici s těhlicema.
- Přílohy
-
- Auta 335.jpg (161.79 KiB) Zobrazeno 6534 x
-
- Auta 334.jpg (171.29 KiB) Zobrazeno 6534 x
-
- Auta 333.jpg (167.84 KiB) Zobrazeno 6534 x
-
- Auta 332.jpg (161.06 KiB) Zobrazeno 6534 x
-
- Auta 331.jpg (161.53 KiB) Zobrazeno 6534 x
Postupně jsem vypojil žluté kablíky a nic. Ještě jsem si všiml,že když rádio vypnu,tak cca za 3 vteřiny trochu praskne v repro.
- pooh
- tel.: +421905664537
- auto: P38 4.6 AB, L322 S/C
ja som mal taky problem, ked som znicil navigaciu ( je to ranna verzia, su tam piezo-giroscopy ktore potrebuju cca az do 15 minut kym sa uplne vypnu. ja som nieco testoval, vypol motor, hned odpojil baterku, potom zapojil, zase odpojil, zapojil... . musel som kupit novu navigaciu z e-bay
. vraj je to znamy problem - odvtedy aj pre mna - dolezite je pockat tych 15 minut, ak dakto ma taku navigaciu )
kdyz som mal navigaciu pokazenu, hudba mi robila blbosti - ked som mal vypnuty motor, fungoval v pohode, ked motor bezal, tak napr. sam sa nastavil na hlasitost trebars na 30%, a nedalo sa vobec regulovat, a niekedy fungovali len repra v zadnych dverach.
tak som trosku pohladal v manualoch a zistil som, ze navigacia je nejak prepojena s hodbou, tak som jednoducho vybral krabicu a odpojil som konektory ( modry a purple? ).
kym som nenamontoval novu navigaciu, mal som to tak odpojenu a hudba fungovala perfektne ( len cd menic zasekavala, ale to je ina historka )

kdyz som mal navigaciu pokazenu, hudba mi robila blbosti - ked som mal vypnuty motor, fungoval v pohode, ked motor bezal, tak napr. sam sa nastavil na hlasitost trebars na 30%, a nedalo sa vobec regulovat, a niekedy fungovali len repra v zadnych dverach.
tak som trosku pohladal v manualoch a zistil som, ze navigacia je nejak prepojena s hodbou, tak som jednoducho vybral krabicu a odpojil som konektory ( modry a purple? ).
kym som nenamontoval novu navigaciu, mal som to tak odpojenu a hudba fungovala perfektne ( len cd menic zasekavala, ale to je ina historka )
Diagnostika P38, nastavenie a odblokovanie BeCM
Dík,to by mohlo být ono,dřív,když rádio hrálo OK,tam se mi tuším rozsvítila obrazovka navigace nějak zeleně,ale teď jen zrní a rádio nejde regulovat,jakmile otočím klíčkem v zapalování. Když klíčkem vypnu,tak hraje OK.
Dcela mě to štve,protože jinak auto funguje výborně.
Dcela mě to štve,protože jinak auto funguje výborně.
Tak jsem hned šel odpojit obrazovku,jsou tam dvě patice,mám to odpojené,obrazovka zhasla,ale rádio se chová stále stejně.
Nebo mám odpojit navigaci v kufru?
Nebo mám odpojit navigaci v kufru?
- pooh
jo, tohle:
pak som dal spatky aby som to nestratil
pak som dal spatky aby som to nestratil

- pooh
jenom v kufri, obrazovku nechaj, lebo nahodou este nieco pokazis 

- pooh
a este jedna vec, na to aby si mohol vybrat, potrebujes vytahovatka, take co vidis vedla, na 1.obrazku
ak by si to nemal, mozes kupit hocikde, tusim to su take iste ako pre autoradia Philips, mne stali 0,98 eur ( + 3 euro postovne
)
ak by si to nemal, mozes kupit hocikde, tusim to su take iste ako pre autoradia Philips, mne stali 0,98 eur ( + 3 euro postovne

Tak jsem tam běžel ještě jednou,odpojil jsem tu navigaci i v kufru a už to funguje. Moc dík.
Takže je rozbitá ta krabice v kufru? Kolik to tak stojí? Koupil jsi to na Ebay v Anglii,nebo SRN ?
Takže je rozbitá ta krabice v kufru? Kolik to tak stojí? Koupil jsi to na Ebay v Anglii,nebo SRN ?
- pooh
sa som to kupil na nemeckom e-bay, stalo to s postovne spolu tak asi 56-58 eur. ale myslim si, ze som mal stastie, lebo videl som aj za 200, no tolko bych za to urcite nedal.
dnesne navi su ovela lepsie, lenze som si myslel, kdyz uz tam je, tak nech funguje
, blbo by vypadala nevyuzita obrazovka.
mozes to skusit aj podla LR cisla (YIB000110) alebo hladaj navi pre range rover , ale bud pripraveny, ze mozno nenajdes hned, dost kazia sa, a je ich stale menej
ja som ziez dlho hladal a zistil som, ze podobne boli aj pre bmw, len neviem ci vsetko je take iste, lebo pre RR boli specialne verzie. typ je nieco ako 22BY591/61, to ale najdes na krabici.
dnesne navi su ovela lepsie, lenze som si myslel, kdyz uz tam je, tak nech funguje

mozes to skusit aj podla LR cisla (YIB000110) alebo hladaj navi pre range rover , ale bud pripraveny, ze mozno nenajdes hned, dost kazia sa, a je ich stale menej

ja som ziez dlho hladal a zistil som, ze podobne boli aj pre bmw, len neviem ci vsetko je take iste, lebo pre RR boli specialne verzie. typ je nieco ako 22BY591/61, to ale najdes na krabici.
Moc děkuji.
- spata
- tel.: 775664455
- auto: RANGE ROVER P38 TDS
Zdravím,mám jednu doma,navíc,Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.
No vida,tak mi napiš třeba do SZ nějakou rozumnou cenovku.Dík.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Já taky asi jednu mám. Kdyby jsi potřeboval vyzkoušet jestli je to ono. Mi napiš kolik by jsi za ní když tak dal.
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Zdravím,je někdo kolem Litoměřic,kdo mi smaže chybu airbagu?Svítí mi SRS. Svítí to celou dobu po havárii,o víkendu jsem konečně vyměnil jednotku SRS,pasy a airbag.Tak by to mělo jít smáznout. Všechny ostatní chyby po havárii zmizely samovolně. Dík.