Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- Koudy72
- tel.: +420739584302
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Ty na levé straně jsou Volume up
Press to increase the volume.
Volume down
Press to reduce the volume.
A na pravé mám ještě NEXT a SEL
Seek/search
Press to search for the next radio
station on the selected
waveband. If the vehicle is equipped with a CD
autochanger, this control can also be used to
select the next track on a compact disc.
Waveband
Press to change waveband. If the
vehicle is equipped with a CD
select the next compact disc in the magazine.
Taky jsem nevěděl k čemu to je. Našel jsem si tady u vás ze staženého manuálu k vozidlo. Jenže to nefunguje páč někdo vyndal origo rádio a dal tam cosi jiného. Ještě jsem našel pod sedačkou CD měnič ale to taky nefunguje. Origo rádio nemám. A zatím to řešit nebudu.
Press to increase the volume.
Volume down
Press to reduce the volume.
A na pravé mám ještě NEXT a SEL
Seek/search
Press to search for the next radio
station on the selected
waveband. If the vehicle is equipped with a CD
select the next track on a compact disc.
Waveband
Press to change waveband. If the
vehicle is equipped with a CD
select the next compact disc in the magazine.
Taky jsem nevěděl k čemu to je. Našel jsem si tady u vás ze staženého manuálu k vozidlo. Jenže to nefunguje páč někdo vyndal origo rádio a dal tam cosi jiného. Ještě jsem našel pod sedačkou CD měnič ale to taky nefunguje. Origo rádio nemám. A zatím to řešit nebudu.
Land Rover Discovery 1, 2.5 TDi, automat, r.v. 1997
- buki
- tel.: +420737229253
- auto: Discovery II
pekny.. ja jsem taky cetl, koukal a nakonec koupil DiscoII tady na foru. Fotky zatim nemam.
Buki
Buki
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně ať vám to jezdí jak má
A někde na sraze a
hoj

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
tak ho blejskni a pochlub sebuki píše:pekny.. ja jsem taky cetl, koukal a nakonec koupil DiscoII tady na foru. Fotky zatim nemam.
Buki

- František115
- auto: RRC 200Tdi
Tak jsem si dopřál vysněný RRC, bohužel je poněkud pokucen a zošuntělen. Snad ho dám časem (dle finanční situace) do stavu jehož by byl hoden.
Tak tě tady vítám, konečně někdo z blízkého okolíKoudy72 píše:Zdravím kluci. Jsem tu nový. Dlouho jsem chodil na toto fórum a nasával informace. No a na konec je z toho jeden Discovery. Koupeno 14 nazad od jedné ženy. Stav velmi dobrý ale základní věci budou potřeba vyřešit.
http://koudy72.rajce.idnes.cz/Land_Rove ... HP_automat" onclick="window.open(this.href);return false;

Kdyžtak mrkni sem:
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 40#p219140" onclick="window.open(this.href);return false;
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Junior je šikovný a stejně jako táta má vkusFrantišek115 píše:Tak jsem si dopřál vysněný RRC, bohužel je poněkud pokucen a zošuntělen. Snad ho dám časem (dle finanční situace) do stavu jehož by byl hoden.

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Tak už po měsíci zase skáču přes kaluže. Bylo na čase, už jsem se bál, že budu muset na lyže s břichoplazem 

www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Další Range v dobrých rukouTak jsem si dopřál vysněný RRC, bohužel je poněkud pokucen a zošuntělen. Snad ho dám časem (dle finanční situace) do stavu jehož by byl hoden.

- petriiik
- tel.: +421940505112
- auto: SVAŘÁK
co myslite, ostal som tam stat, alebo ma niekto bol s inym traktorom vytiahnut?
"Auto musi najskor ist, az potom moze vyzerat"
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Já taky myslím, že žádnej problém.
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
ale v popisu má ...nepojizné discovery..... 

Tak taky přidam nějaké foto ze zimních radovánek a závěrem docela dobrá posilovna 

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Je v tom originál 200tdi. Tenhle RRC se tady prodával už asi potřetí, nebo počtvrté.Mirko píše:Další Range v dobrých rukouTak jsem si dopřál vysněný RRC, bohužel je poněkud pokucen a zošuntělen. Snad ho dám časem (dle finanční situace) do stavu jehož by byl hoden.Co v tom je za motor? Předpokládám VM-ko...
Teď naposledy ho měl Roger.
Auto znám osobně, a myslím, že je to dobrý kousek.
Tak velká gratulace.
Akorát ty disky jsou

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- František115
- auto: RRC 200Tdi
Ano je to tak, 200Tdi origo, ex Roger, karoserie sice mírně použitá, ale takřka bez koroze (včetně rámu), motor běhá pěkně - byl jsem s tím v době teplotního rekordu na Šumavě a chytil, interiér vybydlen. Spousta drobností na doladění, ale časem (aspoň doufám) se to všechno opraví a kola taky budou. Teď jsem rád, že jsem rád a budu šetřit. Jinak chvála odborníků mne nesmírně těší a děkuji za ni.
...to jako že jsi se vyhrabával do tmy?Hončar píše:Tak taky přidam nějaké foto ze zimních radovánek a závěrem docela dobrá posilovna

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Přesně jak píšeš, vykopávali sme to až do tmy
Už už to vypadalo, že se vyhrabu, ale svezlo se to do strany a zase na břiše. Tak sem musel potupně zavolat nosorožce a koukat, jak se řechtá 

- injaaa
- tel.: 724334303
- auto: Def 90, D3
Matooo mooc pekny
Ten drzak je fakt peknej.. Vcera jsem byl u Ondry a pujde to i do 90ky
Tak uz jen najit termin.. Ale ty to beres fakt od podlahy, to ti zavidim
P.

Ten drzak je fakt peknej.. Vcera jsem byl u Ondry a pujde to i do 90ky

Tak uz jen najit termin.. Ale ty to beres fakt od podlahy, to ti zavidim

P.