A mě i slečna odpovědělapina007 píše:freeckari nezdravi ani tady na zapede
Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- KENY
- tel.: +420725929400
- auto: Nějaký ten LR
Re: Lanďáci zdravíte se?
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím Defíka dnes odpoledne z R7 směr letiště
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- KubaVondal
- tel.: 739458752
- auto: Disco Td5
Zdravím tmavě zelenou D2 v pátek asi kolem 4. v Černovích... Já tam kopal sníh abych mohl na jet Feldou do vjezda... A koukal sem na to pěkný auto jak projíždí kolem mě 
EX D1 300Tdi Velryba nyní DII Td5 r.v.99 zatím v sérii obutá na Cooper A/T3 + pár hřebců navíc
Přiznejte se pánové.
Kdo jste v sobotu zachránil mého kolegu s Felicií, kousek za Polskými hranicemi, a odtáhl ho zpět do naší vlasti?
Asi to prý bylo Free.
Vyprávěl, že když mu to přestalo jet, tak vpředu přivázal lano a s druhým koncem šel prosit do silnice. Projíždějící LR hned zastavil a jal se pomáhat.
Hned ráno mi v práci hlásil, že Landroveristi jsou chrakteři
Pokud je to tedy někdo z zdejší, tak moc děkuje za pomoc
Kdo jste v sobotu zachránil mého kolegu s Felicií, kousek za Polskými hranicemi, a odtáhl ho zpět do naší vlasti?
Asi to prý bylo Free.
Vyprávěl, že když mu to přestalo jet, tak vpředu přivázal lano a s druhým koncem šel prosit do silnice. Projíždějící LR hned zastavil a jal se pomáhat.
Hned ráno mi v práci hlásil, že Landroveristi jsou chrakteři
Pokud je to tedy někdo z zdejší, tak moc děkuje za pomoc
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
Zdravím posádku Diskotéky ( kovošrot) s velkým vlekem, dnes něco před 11:00 na D1 směr Brno, kousek před sjezdem na Rosice.
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Tak kdopak to projížděl Ostravou s tou G4 DIII
pražská značka, připojeným vlekem s nějakou reklamou či co? Já usilovně mával z chodníku, nepřehlédnutelně! Móóc hezký kočár. Ještě jednou hóój!
- Broňa Ostrava
- tel.: 608817347
- auto: D4 3.0 HSE
taky jsem ho dnes potkal v centru před Imperialem, taky zdravilJohny R píše:Tak kdopak to projížděl Ostravou s tou G4 DIIIpražská značka, připojeným vlekem s nějakou reklamou či co? Já usilovně mával z chodníku, nepřehlédnutelně! Móóc hezký kočár. Ještě jednou hóój!
včera odpoledne D1 směr Brno, nezaměnitelná silueta RR P38 s přídavkama, asi Valach
podle RZ, zdravím
- Tomas K (tkala)
Potkal jsem paničku v Evoque, bliknul jsem na ní, mávnul a ona na mě čučela jak puk. Asi jí starej při předání klíčků zapomněl říct, že má land rover. 
Tom
Tom
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych, že ten její starej ví taky pěkný h.... Tyhle nový Landrovery a Rangerovery si kupujou s 80% lidi, kteří chcou jen luxusní 4x4 a nechcou nějakej hittlerwagen nebo audi apod. Už jsem rezignoval a nezdravím je. Pokud nepozdraví oni první.
Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
minulej tejden se darilo ... pozdrav byl opetovan dokonce i u te Hypernovy v MB 
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
Jo a taky manželku, velký dítě, dvě labradorky a s tim vsim samozřejmě související dluhy ;-)
asi je to o lidech, i v MB u Hypernovy

dneska kolem 16hod na kruháči v Mělníku sanitka SIII
v doprovodu dvou kojot
nebyl to Eliott
na vejletě 
101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
S II 109
110 HAE
tel. 721763960
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Dneska okolo 16h Kolín u Bily proti me stalo na parkovisti tmave zelene tridverove freecko I. Prijelo az po me. Nekdo odsud?
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
Já zas před cca 2 týdny viděl ráno vojenskou SIII hard-top vjíždět do McDrive u OMV v Krči na Jižní spojce... Auto mi nepřišlo povědomé a značku jsem neviděl, ale třeba to mohl být někdo odsud s nějakým staronovým přírůstkem...krestak píše:dneska kolem 16hod na kruháči v Mělníku sanitka SIIIv doprovodu dvou kojot
nebyl to Eliott
na vejletě
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
Zdravím majitele krásné Disco Camelky J-čková RZ, dnes odpoledne na D1 směr Pha, jel jsem v té kojotě co troubla a blikla.
Zelený defík před Teologickou fakultou UK v Dejvicích - moc hezkej
Dnes na D1 zdravil taky zelenej defík na cca 50km, ještě jednou zdravím! Pak Discovery v Pelhřimově... Někdo odsud?
Jinak po Praze pozdraví málo kdo, hlavně novější auta bez větší šance.
Dnes na D1 zdravil taky zelenej defík na cca 50km, ještě jednou zdravím! Pak Discovery v Pelhřimově... Někdo odsud?
Jinak po Praze pozdraví málo kdo, hlavně novější auta bez větší šance.
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
dneska kolem poledne se to na jizni spojce Diskarnama vsech veku jenom hemzilo!
Maval jsem jak o zivot
Maval jsem jak o zivot
Land Rover Discovery 4 S V6 2.7, Can Am Outlander XXC, Aprilia Mana 850 Nero Competicione
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
dnes v 15:30 u fakultní nemocnice v Hradci Králové nádherná blondýnka v ještě krásnějším RR sport blikal jsem a mával jako o život,ale řidička viděla jenom silnici...
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- petriiik
- tel.: +421940505112
- auto: SVAŘÁK
dnes som videl prvy krat v pohybe RR evoqe ale ani som sa nepokusal pozdravit, 1. tu v okoli 50km nepozdravi okrem policajtou a kamaratou nikto takze to nema zmysel, alebo ked pozdravim tak vyvaluju oci (D4 zo seriou 3 na podvale
)
edit. vlastne dnes som D2 pozdravil aj odzdravil sice asi neni na fore ale pocita sa to?
edit. vlastne dnes som D2 pozdravil aj odzdravil sice asi neni na fore ale pocita sa to?
"Auto musi najskor ist, az potom moze vyzerat"