automaticke uzavierky na disco 2
Moderátor: Miky_CZ
automaticke uzavierky na disco 2
mate niekto manontovane automaticke uzavierky na dico 2? ak ano ake su skusenosti?
. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
Nepoznam nikoho kto toma, dalej len teoreticky. Ked som kupoval prvu uzavierku, velmi som ich zvazoval, na americkych forach su o tom popisane haldy. Co mi z toho vyslo je, ze na auto len na offroad je to ok ale na auto na kazdy den + offroad to podla mna nebolo a ked tak len dozadu.
Cenovo to tiez uz nie je zaujimave ked ARB uzavierka je za 560 libier komplet. Vyhodou ARB je ze vies kedy ju chces mat zapnutu a kedy nie, naopak automaticka zopne vzdy i ked by si si to napriklad neprial. A podla toho co som cital, pri detroite pri rozpinani citis cuknutie. V tomto mi pride truetrack lepsi.
Cenovo to tiez uz nie je zaujimave ked ARB uzavierka je za 560 libier komplet. Vyhodou ARB je ze vies kedy ju chces mat zapnutu a kedy nie, naopak automaticka zopne vzdy i ked by si si to napriklad neprial. A podla toho co som cital, pri detroite pri rozpinani citis cuknutie. V tomto mi pride truetrack lepsi.
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
tak sem dajte tip kto ju kde a za kolko zohnal 

- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
www.discoparts.com
475 uzavierka vratane zosilenej vzduch. hadice
99 kompresor - maly, velky je zbytocny a drahy, radsej maly a na dofuk. pneu nejaky vhodny na to.
Na stranke to maju trochu drahsie, ale ked tam napises, daju ti takuto ponuku, ceny su netto.
475 uzavierka vratane zosilenej vzduch. hadice
99 kompresor - maly, velky je zbytocny a drahy, radsej maly a na dofuk. pneu nejaky vhodny na to.
Na stranke to maju trochu drahsie, ale ked tam napises, daju ti takuto ponuku, ceny su netto.
este tomu necham cas - momentalne idem robit zadny pevnostak aj s navijakom-. dakujem za ponuku
Už mnohokrát se tu toto téma přetřáslo a vždy bylo ukončeno nenápadným dotazem kolik by to asi tak stálo celé, ta sranda s tím ARB. Uzávěrka, kompresor, hadice, vedení, práce... prostě všechno, ale není nikdo kdo by to chtěl nabídnout. Je zde už někdo zkušený, kdo to platil, když servis se neodvažuje alespoň navrhnout cenu? Já si rozhodně uzávěrku nebudu dělat sám, ale nechce se mi ji kupovad pokud nevím co mě bude stát...
Disco mi zachránilo život
Daval som do zadu ARB uzavierky na DII i DI. Ceny su netto v CZK z UK bez postovneho (posta cca 1500 CZK)Jarys píše: kolik by to asi tak stálo celé, ta sranda s tím ARB. Uzávěrka, kompresor, hadice, vedení, práce... prostě všechno
20tis - uzavierka ARB (RD 56) ma v sebe vsetko co potrebujes, vratane zosil. vzduch vedenia
4tis - kompresor maly
7tis - kompresor velky, ma v baleni i had. na dofuk. pneu
8tis - montaz, vratane drobneho mont. materialu
Predna uzavierka je to iste, akurat nepotrebujez dalsi kompresor ak ho uz mas pre zadnu uzavierku.
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jarys píše:Už mnohokrát se tu toto téma přetřáslo a vždy bylo ukončeno nenápadným dotazem kolik by to asi tak stálo celé, ta sranda s tím ARB. Uzávěrka, kompresor, hadice, vedení, práce... prostě všechno, ale není nikdo kdo by to chtěl nabídnout. Je zde už někdo zkušený, kdo to platil, když servis se neodvažuje alespoň navrhnout cenu? Já si rozhodně uzávěrku nebudu dělat sám, ale nechce se mi ji kupovad pokud nevím co mě bude stát...
Když vydržíš budu dávat postup montáže ARB s focením a popisem na net. Mám koupené a seřízené kompelty s UK repasovaných diferáků a ARB uzávěrou budu dávat i fota. Budu si to dělat sám. Zdraví Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Jo uzávěru s difem. Mám nalítáno už přes 240000 a repasi bych se stejně pomalu nevyhnul tj talíř a hruška plus ložiska atd. tak proto sem volil komplet. Miloš IIJarys píše:Tak držím pěsti ať ti to jde samo. Jen prosím tě prozraď postup. Ty jsi kupoval uzávěrku i s diffem, nebo jsi tam poslal nějaký vlastní a oni ti to domontili?
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
ARB uzavierka je cely diferencial s moznostou jeho uzatvorenia, tzn. vyberies ten co tam mas a das tam ARB, postup je jednoduchy, je prilozeny v baleni aj s fotkami, dolezite je vediet vymedzit vole (co uz nie je az take jednoduche).Jarys píše:Tak držím pěsti ať ti to jde samo. Jen prosím tě prozraď postup. Ty jsi kupoval uzávěrku i s diffem, nebo jsi tam poslal nějaký vlastní a oni ti to domontili?
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
Milos a kolko ta vysiel ten repasovany dif s uzavierkou komplet aj s postou? ja mam najazdene 220000 a tiez ma to asi caka.