Elektronicka Cigareta PORADNA

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

Elektronicka Cigareta PORADNA

#1 Příspěvek od Jenda » 05 bře 2012 18:50

Pratele, kamaradi,
svadim doma nerovny boj s moji pani. Zacala opet po narozeni dcery(1rok) kourit. Uz to vypadalo na stastnej konec s kourenim ale ne. Navrhnul jsem ji ze by mohla skusit eCigaretu a ejhle souhlasila. Potrebuji tedy poradit neco solidniho,funkcniho a aby to nebyl nejaky smejd.
Nasel jsem po hledani a brouzdani tohle - http://www.ecigareta.eu/elektronicka-ci ... p-510.html" onclick="window.open(this.href);return false; . Dekuji predem kurakum a vsem uzivatelum eCigara za radu :wink:
Dik Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

low
Admin fóra
tel.: +420 603462950
auto: def 110 + L322
Kontaktovat uživatele:

Re: Elektronicka Cigareta PORADNA

#2 Příspěvek od low » 05 bře 2012 18:51

drzim palce, bohuzel jsa nekurak neporadim :hand
http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz

krestak

#3 Příspěvek od krestak » 05 bře 2012 19:00

jako bejvalej kuřák :D jestli s kouřenim nechce přestat nadobro tak ji elektrická cigereta nepomůže :hmm:
101FC GS
S II 109
110 HAE
tel. 721763960

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#4 Příspěvek od RudaK » 05 bře 2012 19:10

Já jako bývalý kuřák mám jedinou radu : " Přestat kouřit " .Ani nevím jak ( asi rozhodlo chtění přestat ) ,ale nekouřím už hodně let ...a nechybí mě to . Takové to omezování,nebo eCigáro atp. je k ničemu,pokud se člověk nerozhodne sám přestat . Mám kamaráda,který se napřed nechal nějak přeprogramovat ( pochopitelně za peníze ),pak měl tu elektronickou a teď už zas hulí po starém způsobu . Prostě sytý hladovému nevěří . Vlastní rozhodnutí,jinak je vše na prd ... :Sorry:
p.s. I když znám ty co přestali po přeprogramování :) - stejně si pořád myslím,že rozhodlo chtění jednotlivce nad silou kolektivu.Ať se na to vyprdne a dobře udělá ( ono to není zas tak těžký ) Držím palce - prostě to de přestat . Pokud začala po roce,tak to je velká škoda ... :Sorry:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#5 Příspěvek od Jenda » 05 bře 2012 19:22

..dava tak kolem 5ti denne,tak se to nerozjelo tak moc ale i tak bych tu eCigaretu chtel aplikovat.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

matooo
tel.: 775555656
auto: puma

#6 Příspěvek od matooo » 05 bře 2012 19:35

Drzim palce! Ja to chci skusit take zenuska to prodava v lekarne prej hodne. Ja uz jednou kourit prestal ze dne na den jak pise Ruda. Pak jsem zase zacal protoze jsem chtel ted zase asi skusim prestat takze Rudo davaj kontakt na teho programatora :mrgreen:

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#7 Příspěvek od Safraporte » 05 bře 2012 19:47

Jenda píše:..dava tak kolem 5ti denne,tak se to nerozjelo tak moc ale i tak bych tu eCigaretu chtel aplikovat.
H.
... jako ta moje ... a el.cigareta jí leží v šuplíku od Vánoc, ač její předsevzetí bylo hóóódně veliké :mrgreen:
A v práci co se mnou sedí disponentky v kanclu, tak obě mají el.cigaretu ... v šuplíku ... a běhají vesele kouřit ven normální cíga.
Navíc nikde ještě nebyl proveden dlouhodobější výzkum vlivu kouření těch el.cigaret a na vodní páru nevěřím. Je to všechno jen reklamní masáž.

Ale - držím tobě i tvé manželce palce :yes

PS: jo a teď jsem si vzpoměl - jednou jsem přišel do kuchyně a začalo mne hrozně škrábat v krku a špatně se mi mluvilo. Pak mi manželka řekla, že tam zkoušela kouřit tu el.cigaretu. Je zajímavé, že jsem prakticky nic necítil.
PS k PS: a to jsem bývalý silný kuřák a poslední dva roky kouřím dýmku a doutníky :twisted:

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#8 Příspěvek od pablo.gs » 05 bře 2012 20:03

RudaK píše:Já jako bývalý kuřák mám jedinou radu : " Přestat kouřit "
Souhlas, musí být přesvědčená a pak to půjde i bez e-cíga. Pokud si bude myslet, že to za ní ta náhražka vyřeší sama, tak efektu moc nevěř. Na vojně jsem pálil přes 20 denně, a po ní jsem se jednoho dne rozhodl že konec a 2. den byl konec. Ale byl jsem 100% rozhodnutej. Už víc než 1/4 století mi to nechybí. Těch pár doutníčků za rok, který vyhulím na akcích nepočítám jako kouření.
Držím palce.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

psmrz
tel.: 603109678

#9 Příspěvek od psmrz » 05 bře 2012 20:40

Můj mladej si nechal napsat nějaké prášky , byly na předspis a přestal
Problem ?
No, Land Rover

jirka116
tel.: 776670047
auto: Defender 300a130 TD5

#10 Příspěvek od jirka116 » 05 bře 2012 20:44

Osobně mám toto:http://www.elektrocigara.cz/elektronick ... 00mah.html .Podotýkám nechci přestat kouřit!! Kouření mě chutná jen mě štve ten smrad jak je načichlý kancl a hadry.Je to levněší kouřil jsem cca 30 deně za 72,-krab. cca 3000,-Kč měsíčně,teď mě to vyjde na 650,-Kč měsíčně a nesmrdím.Co se týče škodlivosti na to já kašlu ono je to stejně vytloukání klínu klínem.Když člověk prostě nechce přestat, tak nepřestane ani kdyby chodil bůch ví kam a žral bůch ví co.
Defender 110 300tdi, 130 td5

JiřinaVFR
tel.: 608621752
auto: LR DII, MB E350 4m

#11 Příspěvek od JiřinaVFR » 05 bře 2012 21:38

Jsem bývalý kuřák. Přestal jsem. Ono je to lehké přestat, já osobně jsem přestal několikrát :D
Ale nakonec, i kvůli zdravotním důvodům, doufám, že jsem přestal už definitivně.

Elektronickou cigaretu jsem nikdy neměl, jen jsem ji zkoušel, a upřímně řečeno, kdybych byl kuřák, asi mě neuspokojí. Ani tehdy mi to nic neříkalo.Všichni moji známí kuřáci, co si ji koupili, ji brzo odložili a kouří znovu normální cigarety. EC je kvůli nikotinu, tam se vdechuje jen pára (či co) s nikotinem, ale mě osobně vždycky dělal dobře ten pocit, když ten hutný kouř šel přes krk do plic. Kouřil jsem většinou žluté cigarety (camel nebo start) a bez filtru, aby to byl ten správný požitek. Sakra, já bych si zapálil :D

Souhlasím s ostatníma, aby přestala, musí hlavně chtít!
Přeju hodně štěstí.

will.26

#12 Příspěvek od will.26 » 06 bře 2012 07:11

kolega v práci si koupil el. cigaretu a myslím že je to naprd protože je to nekontrolovatelné (uf to je dlouhé slovo :lol: )měl to cigaro furt v puse a myslím že do sebe dostal tak trojnasobnou dávku nikotinu tudíž se stal víc závislakem a cigaro skončilo za chvilku v šuplíku a hulí ještě víc :ne

liborvo
tel.: 777625730
auto: Disco II.
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od liborvo » 06 bře 2012 07:26

od prosince kouřím toto http://shop.enick.cz/sady-elektronicke- ... 21058.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nemám problém, po normální cigaretě se mi absolutně nestýská, přešel na to i kolega co se mnou dělá...bo sem mu začal nadávat, že strašně smrdí :lol:
Dával sem cca krabičku denně, teď mi stačí jeden cartomizér na 2-3 dny. Su spokojenej, ale samozřejmě bych s tím chtěl jednou seknout úplně.
Libor

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od MOPADŽI » 06 bře 2012 09:21

Já jsem kouřil od 18 (vojna) do 30.
Denní spotřeba 15-30 dutinek, dle momentální situace.
Přestal jsem také až na podruhé, přičenž poprvé jsem to vydržel asi také právě rok. Pak jsem si dal u piva jednu, za týden další, potom už i v týdnu a už jsem v tom zase lítal.
Na podruhé to bylo tak, že na nějakém večírku jsem trošku přebral :envy překouřil se, tři dny mě bylo zle a potom už jsem si nezapálil. Minimálně ale půl roku to byl boj.
Jo a +20kg :Pohoda:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Mike III
tel.: +420777251521
auto: DIII, L322
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Mike III » 06 bře 2012 16:30

já nekuřák mám tři příklady ve svém okolí, co přestali a vydrželi (víc těch co nevydrželi). Všichni skončili naráz, žádné postupné omezování a všichni opravdu chtěli - 1x zdravotní problémy manželky a je zajímavý, že ta si toho všimla, že přestal kouřit asi až za 14 dní. 1x nová láska - ten když dostal chuť tak hned musel začít něco pracovat - neskutečný množství hotový práce a 1x po druhým infarktu.
Pravda je, že je to náročný psychycky, pokud kuřák v práci kouří tak si jenom skočil zakouřit a hned je zpátky, když si na stejnou dobu dá nekuřák nohy na stůl tak se fláká :ty jeden...:

MadTom
tel.: 608 600 360
auto: D2, Def 130

#16 Příspěvek od MadTom » 06 bře 2012 17:34

Kolega v práci co o Vánocích odešel do důchodu, tak přestal kouřit asi na rok, když ho chytil třetí infarkt a opravovali mu trubky okolo srdce a dávali budíka. Dýl mu to nevydrželo, nechtěl. Vážně je potřeba s tím seknout rovnou, ale být připravenej - mít nějakou náhradní práci. A to s tím flákáním v práci je docela trefné.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo

miki1
tel.: 733131232
auto: Freelander 1,8

#17 Příspěvek od miki1 » 06 bře 2012 17:47

Koukni na http://www.nc.cz" onclick="window.open(this.href);return false; je to obchod s počítači,ale mají i el.cigarety. Brácha kouří eGo-W a je moc spokojený, já si ji taky objednala, čekám až přijde. Kouřím docela dost, jestli to zabere i na mě, tak to musí stačit každýmu.

pokemon
auto: Freelander TD4

#18 Příspěvek od pokemon » 06 bře 2012 18:00

Ahoj landaci.Taky jsem kouril a taky jsem prsstal kourit kvuly narozeni ditete.Chybelo me to,tak jsem hledal alternativu a nasel fenomen E-CIGARETA.Za poslenich pul roku co to jiz kourim jsem vyzkousel snad vsechny druhy e-cigaret a jestly mohu doporucit,tak najlepsi je Revolution V2 od firmy Boge a hned po ni eGo-W.Jinak jsem zkousel i ty e-cigarety co vypadaji jako klasicke pyro-cagarety a ani jedna nebyla dobra.Mala kourivost,skoro zadny pocit v krku jako normalni cigareta(HIT).Zalezi na vasi spotrebe normalnich cigaret za den.Kdo hodne kouri,tak urcite Revolution V2 s atomizerem LR306,kdo kouril tak 20 cigaret dene tak urcite eGo-W nebo eGo-C.Kdo vytahal tak do deseti cigaret dene,tak vrele doporucuji Joye 510.Vse se prodava v kompletnich sadam vzdy s dvema cigaretami.Staci doukoupit Eliguid(napln) podle chuti a pozadavku sily nikotinu a mate vyhrano.Od doby co jsem kouril tech 20 dene jsem usetril celkem 9000 ,- a to e-kourim pouze pul roku.Jinak u nas v praci jsem nakazil asi 2/3 kolegu co taky kourily pyra a docela hodne u toho zustalo.Velka vyhoda je velke mnozstvi prichuti a vuni naplni do cigaret.Dokonce kamarad jednou prinesl prichut grilovane kure a pivni prichut.Prikladam foto meho arsenalu pro E-koureni.
Hodne zdaru v E-koureni
Přílohy
SAM_1846.jpg
Freelander TD4 r.v.2001

Petrr
auto: D1 200TDi

#19 Příspěvek od Petrr » 06 bře 2012 18:12

Kouřím e-cigaretu už dva roky a pohoda . Jako jeden z mála jsem u ní vydržel a teď kouřím levně a s radostí .

Petrr

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#20 Příspěvek od RudaK » 06 bře 2012 20:10

Pánové,sedm z deseti doktorů tvrdí,že nejlepší je nekouřit . Sekl sem s kouřením před hodně lety ( když byly Petry za cca 40 kč nebo nějak podobně - spíš míň ) Kouřil jsem 60 denně a dnes mě to vůbec nechybí a to mohu i do hospody mezi kuřáky ....A když si to představím finančně,tak si můžu jít objednat RR Evoque s fleku ,Discovery atp. taky :nod
Přeju všem co chtějí přestat ať se jim to povede - opravdu to de,jen se rozhodnout ( ty éčkové cigára jsou jen alibismus :ty jeden...: ) A to tvvrdím i přesto,že moje zákonná kouří taky a nedá si říct .Každý strůjcem svého štěstí a na krchově se sejdem taky všichni . Nejvíc se mě líbí,když kuřákovi smrdí kluřák .... :mrgreen:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Odpovědět