tvoje vlákno, tvoje rozhodnutíinjaaa píše:nas.atnechám to takhle.. vlákno už funguje tak to tak nechám

Moderátor: Miky_CZ
tvoje vlákno, tvoje rozhodnutíinjaaa píše:nas.atnechám to takhle.. vlákno už funguje tak to tak nechám
už jsem se začal ztrácet v informacích a reakcích co se týkalo tohoto víkendu, tak ještě jednou velkáLassard píše:tvoje vlákno, tvoje rozhodnutíinjaaa píše:nas.atnechám to takhle.. vlákno už funguje tak to tak nechám
, bez urážky
má pravdu, předsedo ...injaaa píše:Škoda že jsi v neděli nejela tuhle neděli nestihnu, vracím se z hor.. tak holt až příště...
Zajímá mě to Vraný, hoď mi prosím přes sz mapku, kde to je. Do Vranýho to mám jen přes voduOrange G4 píše:Čau Kluci
Omlouvám se že jsem nedorazil minulej víkend, samotnýho mě to štve, ale znáte to, ženě a počasí náladu nezmněníš.....
Každopádně jedeme( G4,UAZ,Wrangler,možná Disco II) v neděli jezdit do bejvalýho vojenskýho prostoru v Benešově, je tam pár pěkných výjezdů a pak se budeme přesouvat(cca 10km) do Mirošovic( tam je toho pro každýho víc než dost...), když by byl čas, tak ještě přesun směr Vraný nad Vltavou na stezku odvahy( takovej průjezd lesním údolím).
Tak kdo se bude chtít přidat, bude jedině vítán....
S pozdravem Trojka (Orange G4)
jak to bude domluvený tak ti to pinknu do szakrij píše:Ahoj, také bych se rád přidal, ale neznám to tam a pojedu z druhé strany, tak bych potřeboval nějaký záchytný bod!
OK, dík!injaaa píše:jak to bude domluvený tak ti to pinknu do szakrij píše:Ahoj, také bych se rád přidal, ale neznám to tam a pojedu z druhé strany, tak bych potřeboval nějaký záchytný bod!když tak se připomeň
![]()
P.