K

Moderátor: Acon
... to je jasne ale v takej "paste" odseres vsetko ci je to Td5, Tdi alebo V?.Sláma Karel píše:To Dano:
No já si myslím, že si přes bláto jel, ale přes bláto. To je ten rozdíl.
PeeeknySláma Karel píše:
To Injaa, já to neodsuzuju, dobře si pamatuju jaká je to zábava.Však taky píšu, že jsem to dělal. Ale teď už se na to radši dívám jak to dělají ostatní.
No a když jsem na závodech, tak mi to bohatě úplně stačí. Zrovna vloni mě takováhle loužička stála oba altíky, startér, vodní pumpu, chladič, turbo i celý motor. A to si to nenasálo přes sání, to ta brusná pasta prolezla přes gufera. Ani to nebylo v oleji vidět.![]()
K
Tak na to si dobře pamatuju s tebou. Já ten brod jel jednou, ty asi 5x jak se ti to líbiloKubrtos píše:A já měl loni po Jihlavě deprese že jsem Lama, když jsem v neděli ráno mazal k Eliottovi na chalupu měnit altík...Ono je to úplně normální.
Bohuzel takhle to presne vidim i ja, ja proste do takovych louzi tolik nejezdim, co se tam da ukazat? Nic, jen proste caka voda.Sláma Karel píše:Řešení to má jednoduché. Stačí začít jezdit v terénu a ne se plácat v plácat v loužích s blátem.![]()
![]()
K
Stavrosi, že se ale necháš vždy tak rád ukecat...Stavros píše:Bohuzel takhle to presne vidim i ja, ja proste do takovych louzi tolik nejezdim, co se tam da ukazat? Nic, jen proste caka voda.Sláma Karel píše:Řešení to má jednoduché. Stačí začít jezdit v terénu a ne se plácat v plácat v loužích s blátem.![]()
![]()
K