LR Discovery 2, do 15.05.12
Moderátor: stan
Re: LR Discovery 2
nazdar krasavec
Tady je : navíc k tomu všemu
, křídlo , zimní pneu + elektrony, ton. skla, deflektory oken , pravidelný servis-viz kniha , chip tuning 200 koní, přední orig rám , plast vana v kufru, gum koberce v celém voze, ....

Je to krasavec, fakt pekné autíčko, ale nebudem to meniť. Ďakujem. Nepotrebujem to meniť za iné auto. Môjmu autu nič nechýba a som s ním spokojný. Je to síce Anglán, ale funguje ako Švajčiar
Mám ešte jedno auto a toto mi stojí v garáži. Používam ho len keď sa ideme previezť, čo tiež nie je často. Minulý rok nás čapli v lese ochranáry. Prokurátor a 1 rok podmienka. Takže za cca 8 mesiacov 1x saigon, 2x Vřesina, sem tam nejaká lúčka, aj to upetený aby si niekto nenafotil auto. Takže tak. Stojí to v garáži, stráca to hodnotu a na zhumpľovanie po off areáloch je to hriech. Treba to auto vidieť, skúsiť, popýtať sa niekoho kto ho pozná, porozmýšľať. Za tú cenu určite oň bitka nebude. A možno aj ja prestanem vymýšľať p......y a budem si ho leštiť ako do teraz.
A ešte odkaz pre potencionálnych kupcov. Chodia mi imaly, SZ. "hneď ho beriem za takú a takú cenu a zľavy a bla bla"
To auto lacnejšie nebude!!!

A ešte odkaz pre potencionálnych kupcov. Chodia mi imaly, SZ. "hneď ho beriem za takú a takú cenu a zľavy a bla bla"
To auto lacnejšie nebude!!!
Jasně chápu , nic proti tomu. Jen jsem to nabídnul .
Pokud prodám co nejdříve Pajero , tak tvé Disco beru všema deseti za tvou cenu . Pokud ještě bude .
A bude u mne jako v bavlnce na to se mužeš spolehnout , mněl sem to samé , ze stejného roku ,výbavě a td.. naprosto stejné.
Bohužel sem ho prodal , potřeboval sem peníz a dodnes toho lituju , ten kdo ho koupil odemne , ho v zápětí samo že za více prodal. Kdybych věděl že to nebyl fanda ale jen nějakej překupník , neprodal bych, bude mne to mrzet ještě hodně dlouho. Podle fotek je naprosto úžasné. Martin.
Pokud prodám co nejdříve Pajero , tak tvé Disco beru všema deseti za tvou cenu . Pokud ještě bude .
A bude u mne jako v bavlnce na to se mužeš spolehnout , mněl sem to samé , ze stejného roku ,výbavě a td.. naprosto stejné.
Bohužel sem ho prodal , potřeboval sem peníz a dodnes toho lituju , ten kdo ho koupil odemne , ho v zápětí samo že za více prodal. Kdybych věděl že to nebyl fanda ale jen nějakej překupník , neprodal bych, bude mne to mrzet ještě hodně dlouho. Podle fotek je naprosto úžasné. Martin.
na faktúrke je cena iba za výmenu (prácu). Olej som kupoval sám balený vo fľašiach, žiadny sudový olej. Tým netvrdím, že je zlý, ale "sudy" nemusím. Výmena po 15000km
Tak dnes som sa jej trošku povenoval. Niečo na fotil v garáži, ale nič extra. Denné svetlo je denné svetlo.
Wau je to super stroj
, teda ty umíš podráždit 

Ďakujem veľmi pekne, aj manželka mi to hovorí
ešte niečo a zajtra sa pohrám s podvozkom. Jediná hrdza, čo som zatiaľ našiel je na šrouboch na šnorchli. 

- paldo
- tel.: Honor
- auto: Octa 4x4; Forester
Krásne autíčko
Keď si pomyslím, že ho mám tak blízko (Žilina) a zároveň tak ďaleko (cca 17 000€), tak sa mi chce plakať 

"Šoféři land roverů si vzájemně přejí mnoho šťastných metrů."
František Ringo Čech
František Ringo Čech
zastav sa niekedy, tel.č. tam mám, dáme kavu, pokecáme. Rád sa spoznám nového LR pacienta 

já já já se taky hlásim , na dobrou Brazilskou kávu
Musím prodat Pajero a beru ho.

Musím prodat Pajero a beru ho.
Akú Bratislavskú? Žilinskú!
Tú môžme dať kedykoľvek.
Pred LRkom som mal mazdu 6, novučkú, voňavučkú, benzínik 6 kvaltík. Parádna japonečka. Splatil som leasing a skrížilo mi cestu TOTO! Anglický autobus. Ukázal som to milej a reakcia. Toto chceš na miesto mazdy? Krabicu?
Zvykla si a nedá naňho dopustiť. Ale pacherko sa jej páčilo. Sto krát lepšia reakcia, ako keď som ju vytiahol na parkovisko a ukázal DISCITO.

Pred LRkom som mal mazdu 6, novučkú, voňavučkú, benzínik 6 kvaltík. Parádna japonečka. Splatil som leasing a skrížilo mi cestu TOTO! Anglický autobus. Ukázal som to milej a reakcia. Toto chceš na miesto mazdy? Krabicu?

Naposledy upravil(a) DZONO dne 23 bře 2012 21:56, celkem upraveno 1 x.
už ani čítať neviem
Brazílska, čítam Bratislavská. V pondelok skočím k očnému 

Brazilská káva je z Filmu Kulový blesk , ten je u nás kultovní jako Disco 2 , Pajero není špatný ale už je to takový luxusní , kůže , spousta elektroniky ,zaoblené a atd... disco2 je klasika a těžko bude někdy lepší. Kdyby ho dnes ještě vyráběli , jdu do něj opět .
Súhlas. Koľko má to pacherko nabehané? Si spokojný?
Mám ho dva roky, najeto 72 000.- km ,spokojený jsem je to co sem chtěl klasickej off road. Dnes je to samé SUV a to neni ono . Je to 3.2 diesel . Je tam čip má 190 koní. Při normální jízdě do 100 km/h jede do 10 ti , při klasické jízdě jako s osobákem veme 12, v klidu frčí i 220 ale otom to není. Mám ho také na firmu, ještě doplácím uvěr , ještě 8 splátek. Je v plné výbavě , automat + poloautomat, navigace ,7 míst , kůže, šíbr , 2x kola,2x elektrony,Zimní a univerzální , tažné , deflektory,křídlo , ton skla, pravidelný servis po 20 000 km , serviska a td...
Jezdím s ním deně , cca 500-700 km týdně , zatím jsem spokojen. Hlavně automat je super.Naopak bych tam uvítal jako u disca přední výhřev okna , to bylo super , tady je rychlo ofuk ,stačí to ale výhřev byl lepší.
Je toho víc o čem podebatit...
Jezdím s ním deně , cca 500-700 km týdně , zatím jsem spokojen. Hlavně automat je super.Naopak bych tam uvítal jako u disca přední výhřev okna , to bylo super , tady je rychlo ofuk ,stačí to ale výhřev byl lepší.
Je toho víc o čem podebatit...
Akú to má reálnu hodnotu? Akú by si mal predstavu o výmene?
- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
ked vidim tie MT-cka 

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk