injaaa píše:Jojo na pohodu, ono to na jeden kardan jede sviznejc nez a dvaa omlouvam se ze sem te zase zdrzoval
A diky vsem za fajn nedeli a za asisenci a pomoc
Copa jsi mu provedl?
Moderátor: Miky_CZ
injaaa píše:Jojo na pohodu, ono to na jeden kardan jede sviznejc nez a dvaa omlouvam se ze sem te zase zdrzoval
A diky vsem za fajn nedeli a za asisenci a pomoc
Povídal Martin, že prej s náma už do Bělý nepojede, asi málo offroaduMartin_Černý píše:Super den, bylo to fajn![]()
![]()
Jen jsem tam nechal někde mezi kalužema anténu od CB
a díky všem za pomoc
No nepojedu, jestli to půjde takhle dálLucaBrasi píše:Povídal Martin, že prej s náma už do Bělý nepojede, asi málo offroaduMartin_Černý píše:Super den, bylo to fajn![]()
![]()
Jen jsem tam nechal někde mezi kalužema anténu od CB
a díky všem za pomoc
![]()
Super neděle, auto mám plný vody, snad bude hezky aby to vyschlo
injaaa píše:zatím jedno videjko
https://www.youtube.com/watch?v=ov5UF_7wf7g" onclick="window.open(this.href);return false;
KENY píše:Hézkýýýý to máte. Mrzelo mne že jsem nejel. No na mne moc daleko![]()
Mluvil jsem se starostou města Dobřany. Když bude zájem a zaručím se že nebudou škody na výsadbě v horních partiích pozemků, pustí nás na trať u Dobřan. Tak třeba někdy když bude zájem a chuť..............
KENY píše:No a tom to je. Někdo jim (městu) rozjezdil výsadbu a je to v háji.
Teď se budou snažit někoho chytit při činu.
Nebylo by tedy lepší to ohlásit když tam budeme chtít jet?
To se může klidně stát. Můj návrh byl jen když tam někdo z nás bude chtít udělat akcičku, tak že to lze i legálně a bez nebezpečíSJ410 píše:KENY píše:No a tom to je. Někdo jim (městu) rozjezdil výsadbu a je to v háji.
Teď se budou snažit někoho chytit při činu.
Nebylo by tedy lepší to ohlásit když tam budeme chtít jet?
To nikdo neovlivní jak se budou chovat ostatní... Stejnak to tam za chvíli celý
zaveze APB. A myslím že tam nejezdí jenom s autama, ale i s motorkama a
čtyřkulema.