ja bych strasne rad se dozvedel par info o albanii, bohuzel nemuzu nic nabidnout, byl jsem pouze v rumunsku:-(Tomas K (tkala) píše:To je přesně to co jsem psal. Severní polovina. Nic pěknýho nevynechali. Mimochodem pozdravuj Jenkijovce...Acon píše:chlapi od susedov boli teraz a presne tú časť + niečo viac by som si predstavoval absolvovať.
http://4x4nazory.sk/diskusia/viewtopic.php?f=31&t=2195" onclick="window.open(this.href);return false;
http://jenki.rajce.idnes.cz/2011_August_ALBANIA/" onclick="window.open(this.href);return false;
Klidně bych byl pro vyhradit někdy v zimě jeden víkend, najít fajn penzion a udělat promítání z cest. Můžu dodat Albánii, kdy bych udělal výtah ze všech cest a ukázal co se dá kde najít v Alboši od jihu k severu a dodám Omán. Pokud se někdo přidá a udělá Island a další pěkný destinace budu jen rád a klidně to zorganizuju.
Tom
Albánsko 2012
Moderátor: Miky_CZ
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Re: Albánsko 2012
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
Ahoj, trochu bych oživil Albanii 2012, v srpnu a začátkem září budu napůl pracovně v černé hoře i s rodinou a poslední srpnový týden máme v plánu vyrazit na 7-9 dní do Albánie, pokud by se přidal někdo s dětma, byl bych moc rád. Bohužel ten termín je pevný a nemůžu s ním hýbat. Pokud by byla nějaká porada, rád se zůčastním.....
ahoj všem, velice zajímavé téma, také bych se tam rád podíval, tak třeba to naplánujem s někým z vás 

http://www.glasika.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kdyby měl někdo zájem o Lejky ( Albánský money
) , tak mě nějaký zbyly .....přenechám za Kč 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Rudo, takovéhle věci se už dneska dávají přece za odvozRudaK píše:Kdyby měl někdo zájem o Lejky ( Albánský money) , tak mě nějaký zbyly .....přenechám za Kč

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
Čím dál víc to začíná vypadat že letos nejen že nepojedu do Ruska, ale pojedu tak maximálně do háje, protože Drobek začíná dělat ofrky a v měsíčních intervalech chce furt něco měnit.
Takže letos asi spoření a opravy a cestovat budeme příští rok s opraveným Drobkem.

Takže letos asi spoření a opravy a cestovat budeme příští rok s opraveným Drobkem.

Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
Range Rover L322 3,0D Vouge
MOPADŽI píše:Rudo, takovéhle věci se už dneska dávají přece za odvozRudaK píše:Kdyby měl někdo zájem o Lejky ( Albánský money) , tak mě nějaký zbyly .....přenechám za Kč
Jako ze kdyby to bylo prevodem tak bych platil poplatky? Mozna pres PayPal....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Já mám zatím takovej "plán" - začátkem září na 3 týdny směrem Rumunsko, Černá Hora, Albánie. Pohodovej výlet s děckama, takže přiměřeně příroda a hory, když bude slušný počasí. A taky někam k moři. Přesnej plán zatím nemám. Každopádně mě zajímají typy, kam se podívat - lehkej offroad nevadí, ale spíš jako polní a lesní cesty. A samozřejmě, pokud by se někdo chtěl přidat, není problém. Předpokládám, ža budu brát skif (stanovlek), takže nebude kam spěchat. Bydlení buďto ve stanu, nebo v soukromí, podle chuti, počasí a aktuálních možností. Ono s malýma děckama se to asi ani jinak moc plánovat nedá.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Uplne presne jak pise MadTom, nic bych nehrotil, s cestou se prizpusobim, s terenem to vzhledem ke vzdalenosti a k tomu ze ssebou budu mit dve maly holcicky nebudu prehanet. Jen jsem bohuzel limitovany poslednim srpnovym tydnem na Albanii, pred i po budu v Herceg Novy takze more budeme mit docela dost....
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
MOPADŽI píše:Rudo, takovéhle věci se už dneska dávají přece za odvozRudaK píše:Kdyby měl někdo zájem o Lejky ( Albánský money) , tak mě nějaký zbyly .....přenechám za Kč
Tak to si s nima vytapetuju garáž

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- jardakar
- auto: Def 300TDi
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by se někdo potuloval Albánií mezi 8-15 červnem, tak tady je zajímavý doplněk výletu http://www.rallyalbania.org/ra_12/r_route_en.html" onclick="window.open(this.href);return false; s českou účastí Machuse na bugině http://www.kmracing.cz/cz/aktualita.php ... uality=350" onclick="window.open(this.href);return false; a snad i dalších čechů.
Tak to se tam možná potkámeMadTom píše:Já mám zatím takovej "plán" - začátkem září na 3 týdny směrem Rumunsko, Černá Hora, Albánie. Pohodovej výlet s děckama, takže přiměřeně příroda a hory, když bude slušný počasí. A taky někam k moři. Přesnej plán zatím nemám. Každopádně mě zajímají typy, kam se podívat - lehkej offroad nevadí, ale spíš jako polní a lesní cesty. A samozřejmě, pokud by se někdo chtěl přidat, není problém. Předpokládám, ža budu brát skif (stanovlek), takže nebude kam spěchat. Bydlení buďto ve stanu, nebo v soukromí, podle chuti, počasí a aktuálních možností. Ono s malýma děckama se to asi ani jinak moc plánovat nedá.

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
My zatím termín nemáme pevně danej, kvůli práci to bude ale září a navíc doufám, že už nebude to nejhorší vedro. Plán je po včerejším kouknutí do mapy - kolem Balatonu, nejspíš s přespáním a koupáním, následně dolů do Černé hory, možná po cestě se kouknout na jeden den někam v Bosně. V Černé hoře pár dní koupání a kouset do vnitrození, následně něco v Albánii, nejspíš, a potom nejspíš přes Rumunsko domů. Nechci jet po dálnicích, ani nemám pevnej plán. Spíš se tak podívat a zastavit se, kde se nám to bude líbit. Každopádně to koupání u moře je jedna z pevných částí plánu.
No a nebo se můžeme domluvit a jet společně. Nejspíš by byla větší zábava. To by se chtělo v Brně potkat.
No a nebo se můžeme domluvit a jet společně. Nejspíš by byla větší zábava. To by se chtělo v Brně potkat.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Potkat se by bylo určitě pozitivní
. Ten plán cesty máme v podstatě stejnej. Nejezdit po dálnici a zastavovat se cestou kde by mohlo být něco zajímavé. Možná termální lázně Gyor, Siofok u Balatonu, památník u Moháče a směřovat ku Černé Hoře. Durmitor, kolem řeky Tary a moře
. Potom udělat nějakej okruh v Albánii. Jenom zpátky chceme jet přes Chorvatsko až do Itálie.
Nechceme žádnej brutální off road, protože to máme s manželkou jako svatební cestu po 20 letech
tak jenom pohoda a klídek
. Ale něco menšího v plánu máme, to bych mohl jet břichoplazem

Nechceme žádnej brutální off road, protože to máme s manželkou jako svatební cestu po 20 letech

Hlavné je mať novú mapu.Ja som mal z 1995teho roku.V Sarajeve sa mi nepodarilo odbočiť na Mostar,tak som išiel rovno a podľa mapy sa dalo odbočiť na Mostar cez Kalinovik.Lenže asi po30km sa cesta stratila.Domorodci vraveli len, prosto pravo maš dobro auto.Na otázku aká je cesta,odpovedali makadam.Ale nebanujem.Sú tam nádherné výhľady pustatina a len pár pastierov.
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
inspirace z
http://www.defender-club.cz/casopisy/au ... 012007.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.defender-club.cz/casopisy/au ... 012007.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Mapu mám novou, ale ještě musím obnovit mapy v GPS protože vloni v Albánii mě GPS 5 km od pobřeží ukazovala že už jsem 2 km v mořiMarianKo píše:Hlavné je mať novú mapu.Ja som mal z 1995teho roku.V Sarajeve sa mi nepodarilo odbočiť na Mostar,tak som išiel rovno a podľa mapy sa dalo odbočiť na Mostar cez Kalinovik.Lenže asi po30km sa cesta stratila.Domorodci vraveli len, prosto pravo maš dobro auto.Na otázku aká je cesta,odpovedali makadam.Ale nebanujem.Sú tam nádherné výhľady pustatina a len pár pastierov.

- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
kudrnacove problemy mi pripomenuli rusko spred dvoch rokov, akurat sme boli 3x dalej;-)erik píše:inspirace z
Tak se svolením Acona přidávám odkaz na fotečky z letošního výletu do Černé Hory a Albánie, ze kterého jsme se vrátili tuto neděli.
http://pajam1.rajce.idnes.cz/ALBANIE_2012/
http://pajam1.rajce.idnes.cz/ALBANIE_2012/
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
jeeee to je kraaaasy..
... nas bylo v Albanii tusim 8 aut -pri cestovani to neni takovy problem jako v terenu
... nas bylo v Albanii tusim 8 aut -pri cestovani to neni takovy problem jako v terenu
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,