Podle mě o todle šlo,když nic,tak aspoň nasrali pár lidí a i to se vyplatí .....Bebop píše:Myslím, že naopak jim tahle akce nevyšla, ale podle mě na akci Fiskars k nim přišla spousta lidí, kteří u nich normálně vůbec nenakupují.

Moderátor: Acon
Podle mě o todle šlo,když nic,tak aspoň nasrali pár lidí a i to se vyplatí .....Bebop píše:Myslím, že naopak jim tahle akce nevyšla, ale podle mě na akci Fiskars k nim přišla spousta lidí, kteří u nich normálně vůbec nenakupují.
Reklama chodi asi vsade rovnakaerik píše:...si mne predbehl....
vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."visby píše:vidis, nam zase od fiskars vydrzala len uplne mala sekera a velka kalacka, zvysne sme aspon raz reklamovali kvoli zlomenej rucke;-)Stavros píše:ja mam teda nejakou mensi fiskarsku cca tri roky a ta sekera je porad jak britva, ani jednou jsem ji nebrousil a něco uz nastipala, nic jiného si neumim představit, na obycejny sekera s drevenym topůrkem jsem porad resil topurko a jeho sesychani
skoro vsetky zakapali na naraz spalku do poriska hned pod cepelou. inak tu mini fiskarsu mam vcelku rad, je skladna a fakt dlho drzi ostrie;-)Navi píše:K tomuhle se dá dodat jedině: "Ono záleží na tom, jak se do toho třískne."