Náboj nebo ložiska na D II
Moderátor: Miky_CZ
-
Náboj nebo ložiska na D II
Ahoj
prosím o radu. Mám vysypané pravé zadní ložisko na D II.Někde nabízejí sadu ložisek s podložkami za cca 2000,-, někde celý náboj za cca 4500,-. Co je lepší?je to velká práce vyměnit ložiska v náboji?popř.kdybyste někdo měl, nabídněte.Dík
prosím o radu. Mám vysypané pravé zadní ložisko na D II.Někde nabízejí sadu ložisek s podložkami za cca 2000,-, někde celý náboj za cca 4500,-. Co je lepší?je to velká práce vyměnit ložiska v náboji?popř.kdybyste někdo měl, nabídněte.Dík
- macronera
- tel.: 775651798
- auto: DISCOVERY II,IV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Náboj nebo ložiska na D II
ahoj, prosím tě, jednak bych tě poprosil, jestli víš o náboji za 4500 jestli můžeš poslat odkaz - ten je s čidlem nebo bez čidla ABS? jinak co já vím tak se mění náboj kus za kus a ne ložisko v něm. u D I je to jinak ale DII je nalisovaný v náboji a nevím o nikom kdo by dokázal udělat repas náboje.discoverydejf píše:Ahoj
roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
-
- tel.: 603256861
- auto: Defender 110 300Tdi
jak píše Macronera taky nevím, že dy to někdo dělal.
Měnil jsem celej náboj na zadku v levo.
Pokud mají někde komplet naboj za 4500 dej info, koupím si jeden do foroty
Měnil jsem celej náboj na zadku v levo.
Pokud mají někde komplet naboj za 4500 dej info, koupím si jeden do foroty
Radim
LIVE TO RIDE- RIDE TO LIVE
-
Ok..myslel jsem si , že to bude takhle a nabízené ložiska do DII bude preklep a bude to patrit k DI. Jeste jsem nezkoumal trh dukladne, jen jsem neco proletel a odkaz ted momentalne memam, proto i poptavam, kdo má, že koupím, jen co se tim začnu zabývat do hloubky ,dám info. Trochu me prekvapilo, že vam to pripada lacine...jake teda mate zkusenosti nebo kolik se pohybuje??
Nový náboj zadního kola s ložiskem a čidlem na ABS pro DII počítej alespoň 7000,- bez DPH. Tento díl je zrovna poměrně nákladný...discoverydejf píše:. Trochu me prekvapilo, že vam to pripada lacine...jake teda mate zkusenosti nebo kolik se pohybuje??
EDIT: Tak jsem se mýlil, existují už i náhrady do 5000,- bez DPH.
Naposledy upravil(a) Benjamin dne 23 dub 2012 12:36, celkem upraveno 3 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
- tel.: 603256861
- auto: Defender 110 300Tdi
Náboj se pohybuje od cca 7tis bez Dph
Radim
Kolik vám tak náboje vydrží? Mám z této položky docela strach.
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_nkw=l ... _SM&_rdc=1" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- macronera
- Kontaktovat uživatele:
rozpětí je ohromný. záleží co a jak s tím jezdíš i co máš za kola. na zadku mám zatím náboje co mají 210tis km. na předku vlevo jsem měnil ve 160 tis a vydržel ani ne 30 tis km....habakuk píše:Kolik vám tak náboje vydrží? Mám z této položky docela strach.

roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
nedal si tam nahodou nahradu?macronera píše:rozpětí je ohromný. záleží co a jak s tím jezdíš i co máš za kola. na zadku mám zatím náboje co mají 210tis km. na předku vlevo jsem měnil ve 160 tis a vydržel ani ne 30 tis km....habakuk píše:Kolik vám tak náboje vydrží? Mám z této položky docela strach.
- macronera
- Kontaktovat uživatele:
nedal si tam nahodou nahradu?[/quote]
bohužel ano
bohužel ano

Zdravim. Mam otazku,menim brzdy a zadny kotuc som mal plny vazeliny. Je tam nejake gufero,alebo cim to podla vas je? Treba menit cely ten naboj aj s loziskami? Diky
Valter
Teda a je to td5 DII, 2003.

Valter
Teda a je to td5 DII, 2003.
Tak mame rovnaky problem. Pravdepodobne na tom kotuci nemas vazelinu ale olej z diferaku. Ten sa tam dostava cez lozisko. Riesenie je jedine vymena naboja.
No vyzera to ako vazelina,teda nieje to len mokre ale normalne je to ako grafitova vazelina. Je mi jasne ze tam nieje grafitka ale to som pripisoval tym brzdam,ze to je cierne. Takze tam vazelina vobec nieje? Mas to uz rozobrane? By som si to omrkol. Vobec ani neviem povolit tu centralnu matku.
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Jsem strasnej lajk ale mě odešlo gufero mezi difem a loziskem na grand vitare a měl jsem celej podběh + kolo od oleje. Opravu jsem provedl vytazenim poloosy s loziskem a pak výměna gufera. Zasunul ložisko dolil olej a oprava stala 500 a gufero na disco je za pakatel. Tak snad by konstrukce mohla byt obdobná a problém vyresis ale fakt netuším jak je na tom disco II.
Ja som tiez len elektrikar,ale zatial som zvladol vsetko sam . Na DI som to rozobral a zlozil bez problemov,ale tu je to ine. A kedze nemam ziadnu literaturu dufal som ze niekto poradi. Mne to praveze vobec netecie,mal som len komplet brzdu ako natretu vazelinou. Mozno ze to len slzi a je to tym. Lozisko sa mi zda uplne v pohode. Vobec netusim ci tam je gufero a nechcem to rozobrat kym neviem co ma tam caka a nemam to co tam treba.Tomanus píše:Jsem strasnej lajk ale mě odešlo gufero mezi difem a loziskem na grand vitare a měl jsem celej podběh + kolo od oleje. Opravu jsem provedl vytazenim poloosy s loziskem a pak výměna gufera. Zasunul ložisko dolil olej a oprava stala 500 a gufero na disco je za pakatel. Tak snad by konstrukce mohla byt obdobná a problém vyresis ale fakt netuším jak je na tom disco II.

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Stáhni si RAVE - je to sice anglicky, ale zase je to přímo LR servisní příručka.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
U mna je to cca rovnake, lozisko sa javi vporiadku, je bez vole, nehuci. Ale proste dostava sa olej von z napravy. Problem je ze gufero v zadnej naprave nieje. V prednej je. Tam by tato oprava bola vyrazne lacnejsia.
-
- tel.: 775392424
- auto: Disco I, Bmw e46 325
Ahoj tak co ten náboj už jsi to rozhodil. Musel jsi měnit celej náboj a nebo jsi to ještě nedělal a fatálně na to jezdíš.
Tomanus píše:Ahoj tak co ten náboj už jsi to rozhodil. Musel jsi měnit celej náboj a nebo jsi to ještě nedělal a fatálně na to jezdíš.
Ahoj. Zatial som to nerozhodil. Umyl som to a budem to sledovat. Ani z difu mi oleja moc nechyba,tak pockam. Kupim zrejme novy cely ten naboj a potom ten stary rozhodim a skusim rozobrat a zrepasovat,ved ked to niekto zlozil tak to musi ist aspon rozobrat.