A hardcore rozhodně, co se mne týká, nebrat -- já jsem spíš na tenhleten greenlaning

Moderátor: Miky_CZ
souhlasim...OC píše:Já mohu v sobotu i v neděli, ale asi ne oba dny, přec jen musím také pracovat
A hardcore rozhodně, co se mne týká, nebrat -- já jsem spíš na tenhleten greenlaning
Jo, je to tedy nebetyčná ostuda, neboť v nich deset let bydlím, nicméně je tomu taklow píše:... jak jsem tak potstrehl, tak moc neznate brdy
Super! Já už se delší dobu chystám že se tam zkusím nějak dostat (měl jsem za to, že se tam nesmí ani pěšky, natož autem), protože to, že jsem dosud nezdolal nejvyšší vrchol nejvýznamnějších českých velehor je superostudatedy ja bych videl prohlidku VVO Jordan + cesticky kolem, dale zdolani vrchu tok,
No já asi odvážnější nebudu, Rangie mne musí vozit, nemůže nikde zůstat s bolavou nožičkoua potom smerem na rybniky (pro odvaznejsi ukazu kudy zkratkou)
CB nemám, ale dorazím určitě; kdyby se něco potento tak extrémně že bych nemohl, budu volat na mobil. (Pro jistotu, můj mobil je 602-ONDREJ, do auta 721-TRPI LRtedy v nedeli 1000 v pribrami na namesti CB kanal 16. prosim pokud se rozhodnete ze neprijedete, tak aby jste poslali apson smsku na 603462950 at tam necekam sam jako trotl