Zdravím,
dostal jsem nápad koupit RR, něco takového: http://www.aaaauto.cz/cz/land-rover-ran ... id=2361832" onclick="window.open(this.href);return false;. Potřebuju se zeptat, jestli je to dobrý nápad za mojich podmínek:
1) Bydlím na horách a bude to moje jediné auto na zimu - prý nejsou moc spolehlivé?
2) Měl sem Superba, kde jsem dával v průměru za opravy 5 000 Kč měsíčně - bude to s RR podobné?
3) Když před koupí zajedu s RR do autorizovaného servisu, zjistí, jak je na tom vzduchový podvozek, převodovka a další poruchové věci? U Superba se mi stalo, že mi v servisu o něčem tvrdili, že je to v naprostém pořádku a za měsíc jsem s tím jel na výměnu...
Díky.
Koupě RR - náklady na servis?
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Koupě RR - náklady na servis?
Nejduležitejší rada NIKDY,ALE OPRAVDU NIKDY NEKUPUJ V AAA JAKE KOLIV AUTO
Tady najdeš odpovědi: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =8&t=16268" onclick="window.open(this.href);return false; a 60 tis. ročně do RR snad nezahučí, ne že by byl tak spolehlivej, ale díly jsou levnější než na Superb 

Land Rover Discovery 2 Td5
- Dockar
- auto: RRC 300 TDi
Auto po důchodci, kterej s tím jezdil jen v neděli do kostela. A narval tam plyn, bo myslel ekologicky
bych tipoval, že tohle auto spolkne šest pětek pár tejdnů po koupi 

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
Tak koukám,že jste do něj nikdo nešel,tak jsem si objednal projížďku s tímto vozem a když jsem přijel,tak mi bylo sděleno ,že auto nenastartovalo a že to hlásí špatnej kód na motoru nebo co....no a že je na rampě a zjišťují co s tím
takže nějakou kačku to určitě bude chtít do začátku,úplně ready to zřejmě nebude.....viz vybíjení baterie 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
reciklous píše:Tak koukám,že jste do něj nikdo nešel,tak jsem si objednal projížďku s tímto vozem a když jsem přijel,tak mi bylo sděleno ,že auto nenastartovalo a že to hlásí špatnej kód na motoru nebo co....no a že je na rampě a zjišťují co s tímtakže nějakou kačku to určitě bude chtít do začátku,úplně ready to zřejmě nebude.....viz vybíjení baterie
klasika