Moderátor: Miky_CZ
mal by si sa tesit, aspon ho mas sumerny;-)Miky_CZ píše:ja uz taky muzu byt pomalu v ko teamu:-D pri te rane popraskaly 3 zarovky
že ty jsi tam neměl žádný dozor co?Miky_CZ píše:ja uz taky muzu byt pomalu v ko teamu:-D pri te rane popraskaly 3 zarovky
no pri te, ktera mi zvetsila najezdovy uhel na zadnim naraznikuwill.26 píše:že ty jsi tam neměl žádný dozor co?Miky_CZ píše:ja uz taky muzu byt pomalu v ko teamu:-D pri te rane popraskaly 3 zarovkya při jaké ráně?
tak tak, pri trialu a nebyl jsem zdaleka samwill.26 píše:zas nevím nic ...takže jihlavský tuning?
Děkujeme za pochvalu.Radek D3 píše:Ahoj chtěl bych moc poděkovat Lowovi a Maxelovi a jejich realizačnímu týmu za skvěle připravené setkání.
Naprosto úžasně připravený oreientační závod, hezkou podívanou pro nesoutěžící v trialu, skvělý svezení v BVP,a hlavně za možnost skvěle si zajezdit v terénu a vidět a pokecat se skvělou partou lidí kolem zeleného oválu. A ještě jednou díky Dělníkovi za ranní pomoc se startem.
Takže co říct na závěr... příští rok se určitě zase sejdeme a já se již těď těším na další akci.
Radek s rodinou.
Jo a parohy byly skvělý
To místo jsem do trialu nezařadil náhodou. Trochu ho znám.Miky_CZ píše:tak tak, pri trialu a nebyl jsem zdaleka samwill.26 píše:zas nevím nic ...takže jihlavský tuning?
Miky_CZ píše:tak tak, pri trialu a nebyl jsem zdaleka samwill.26 píše:zas nevím nic ...takže jihlavský tuning?