Vybíjení baterie u zaparkované DII
Moderátor: Miky_CZ
- Robo H
- tel.: 0904 528 713
- auto: LR Disco2 Td5
Re: Vybíjení baterie u zaparkované DII
Odsledoval si si čo robia stropné svetlá?
Mohlo by to mat s tým súvis kedze sa to meni ked otvoris/zatvoris dvere
Mohlo by to mat s tým súvis kedze sa to meni ked otvoris/zatvoris dvere
LR Disco 2 , 1999 Td5 ; Gaz 69M 1965
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
mas mechy, ci pruziny vzadu?
-
mám měchy
stropní světla se rozsvítí a při zamknutí zhasnou jak mají
stropní světla se rozsvítí a při zamknutí zhasnou jak mají
Ahoj. Odber na tej poistke by sa mal upraviť až po nejakom čase od zatvorenia a zalarmovania auta. Auto môže "zaspať" aj o niekoľko desiatok minút, keď dorieši mechy a ostatné veci. Mechy ti náhodou nefučia ?
-
Zkoušel jsem klidový odběr měřit po delší době zaparkovaného auta, jen jsem musel otevřít dveře, abych se dostal pod kapotu a je to bohužel stejné.
Pravda je, že je slyšet z válce ABS takové lehoulinké cvrdlikání i při zamčeném autě. Je to slyšet jen při otevřené kapotě a uchu poblíž válce. Myslím si ale, že to dělalo vždy už i v minulosti. Nevím jak to máte ostatní??
Už jsem si kdysi dávno odběr zkoušel měřit a padal vždy hned po zamknutí, jen co zhasla lampička vnitřního osvětlení.
Měchy nejsou nějak slyšet, ani mi zadek nepadá při delším zaparkování.
Pravda je, že je slyšet z válce ABS takové lehoulinké cvrdlikání i při zamčeném autě. Je to slyšet jen při otevřené kapotě a uchu poblíž válce. Myslím si ale, že to dělalo vždy už i v minulosti. Nevím jak to máte ostatní??
Už jsem si kdysi dávno odběr zkoušel měřit a padal vždy hned po zamknutí, jen co zhasla lampička vnitřního osvětlení.
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
a není závada v relátku který zůstává "viset" ???
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Právě že ty dveře otevřít nesmíš jinak se auto vzbudí a pak je jasné že naměříš opět odběr.Auto usíná cca 20 minut po zamčení auta.Už si to nepamatuju,ale myslím si že usne i když ho nezamkneš,ale necháš ho uplně v klidu.Míla Lenďák píše:Zkoušel jsem klidový odběr měřit po delší době zaparkovaného auta, jen jsem musel otevřít dveře, abych se dostal pod kapotu a je to bohužel stejné.
Moja DII
po otvorení a zatvorení dverí 330mA a po uplynutí cca 20min to klesne na 15 - 20mA.
To cvrlikanie z ABS je tam stále.
po otvorení a zatvorení dverí 330mA a po uplynutí cca 20min to klesne na 15 - 20mA.
To cvrlikanie z ABS je tam stále.
Nie každý kto blúdi, je stratený...
-
Wojto díky za změření. Pro jistotu tedy ještě zkusím zatěžkat spínač kapoty, zamknout a změřit odběr po delší době, minimálně hodině.
Dúležité je, že to cvrdlikání má být trvalé a nemá vliv na odběr - nebyl jsem si jistý, zda nemá po nějaké době ustat.
Neví někdo, co to cvrdlikání z modulátoru ABS způsobuje?
Dúležité je, že to cvrdlikání má být trvalé a nemá vliv na odběr - nebyl jsem si jistý, zda nemá po nějaké době ustat.
Neví někdo, co to cvrdlikání z modulátoru ABS způsobuje?
-
Wojto, prosím, nemohl bys ještě zkusit chvilku(cca 2 minuty) po zalarmovaní auta vytáhnout pojistku u motoru F11-ABS, zda také náhodou neuslyšíš lehké cvaknutí z podpalubky a dívat se, zda v ten okamžik ti nespadne odběr z tvých 330 na 20mA?
Třeba jsem na úplně špatné stopě ...
Děkuju
Třeba jsem na úplně špatné stopě ...
Děkuju
Vrátil som sa k tomu až teraz.... dnes to už nepôjde. Ak sa vrátim zajtra v nejakom rozumnom čase domov -nie je problém
Nie každý kto blúdi, je stratený...
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Tak v modulatore ABS slabucko cvrka po vypnuti aj mne a po vytiahnuti F11 cvakne rele pod palubkou aj mne ale baterka sa nevybija, zmeral by som aj prud len nemam klistovy ampermrter a odpajat baterku nechcem. 

Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
To slabé cvrdlikání v kostce ABS mám taky, myslím, že je to normální...
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Tak mám ten stejnej problém. Ze začátku to dělalo jenom když jsem nevypnul klimatizaci, ale už to dělá pořád.
V servisu se na to dívali a řekli že tam musí být něco připojenýho (což vím taky) otázka je CO.
Tak to asi bude chtít hledat kam to teče.
Nenašel se tady ještě někdo kdo by na to přišel a poradil

V servisu se na to dívali a řekli že tam musí být něco připojenýho (což vím taky) otázka je CO.
Tak to asi bude chtít hledat kam to teče.
Nenašel se tady ještě někdo kdo by na to přišel a poradil

- jirka116
- tel.: 776670047
- auto: Defender 300a130 TD5
Skus projít ukostření řídicí jednotky ,kdysi mě to vypeklo.
Defender 110 300tdi, 130 td5
Tak jsem pozoroval a měřil a odběr začne když sepne ten kompresor na měchy co je zespodu na levé straně pod autem. Spíná i když auto zhasnu a zamču.
Nevíte má to i jinou funkci než jenom nafouknout měchy ? Mám pružiny tak že bych to odmontoval.
Nevíte má to i jinou funkci než jenom nafouknout měchy ? Mám pružiny tak že bych to odmontoval.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
jinou funkci to nemá, a jestli chceš, tak se zamnou můžeš zastavit do práce, mám Nanocom a můžeme měchy deaktivovat korektně v příslušné řídící jednotce.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
To by bylo dobrý protože jsem to odpojil ( rozpojil konektory ) a začalo to při jízdě pípat jako když si nezapneš bezpečnostní pásy.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
To je pochopitelné, že se zlobí, když jsi mu něco sebral. Akorát zítra už to nestihnem, ale zavolej mi příští týden na 608 600 360 a domluvíme se. Dělám v na jihu Brna - ulice Kšírova.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Dík ozvu se