Drozdov > Žebrák > Beroun > Loděnice > Nučice > Dobříč > Zbuzany > Ořech > Pražský okruh (pozor, je to placená silnice pro motorová vozidla, tj. min. 14-denní známku s sebou) > Říčany > po Černokostelecké do Kutné Hory
Mrzí mě ten placený úsek, ale účastníci ze zahraničí budou mít všichni dálniční známku, bude nás spousta a já se nechci s takovou kolonou vláčet Jižní spojkou a obvyklými davy čumilů, kteří zapomínají řídit při pohledu na něco zajímavého na silnici...
Je možné dát případným zájemcům (s Roverem počítám) cestou vědět, že se blížíme (Martin T?), případně můžeme udělat skupinové rendez-vous na pumpě Benavel mezi Říčany a Mukařovem - nebo má-li někdo jiný nápad, přizpůsobíme se. Telefon na mě je 734 731 227. Vysílačku nemám, ale zauvažuju o tom - ale vzhledem k tomu, že s tím neumím zacházet, by možná nebyl úplně optimální zkoušet si to až naostro cestou

Ohledně platby za trika - kdo ještě nezaplatil, ať to už nechá být, zaplatí na místě, ať v tom nemáme hokej s penězi na cestě atd.