Obracím se na vás s žádostí o pomoc.
Splnil jsem si sen a pořídil si Discovery 2 r.v. 1999. Padli na to veškeré mé úspory.
Takže se snažím co nejvíce opravit sám. Nejdříve jsem měl problém s předním střešním oknem.
Byla odskočená těsnící guma a dovnitř zatékalo. Poté se stalo, že když jsem zapnul klíček, tak se střešní okno otevřelo dokořán a nešlo zavřít. Díky radám kluků tady z fora jsem jako dočasné řešení odpojil ř. jednotku stř. oken a okno zavřel manuálně.
Ted se dostáváme k mému současnému problému. Sám od sebe se spouští alarm a nejde vypnout. Musí se odpojit baterka jinak hrozí fyzické napadení od sousedů.

Nejdříve jsem zkusil odpojit vnitřní prostorová čidla a po té jsem zapojil baterku. Zdálo se, že je vyhráno, auto už ani nepíplo.
Baterku jsem tedy nechal zapojenou a šel spokojeně spát. Jenže 2. den se opět auto samo od sebe rozhoukalo.
Zkusil jsem zamykat auto pouze klíčem a ne dál. ovladačem ale bez úspěchu.
Nakonec jsem nechal auto úplně odemčené a stejně to začalo asi po 10ti minutách houkat.
Auto jde přes to všechno nastartovat a vše funguje, pouze to pořád houká.
Jediné řešení co mně napadá je dát na střechu modrý maják. Alespon to nebude vypadat tak blbě

Prosím vás o radu už nevím co s tím. Nebo nevíte kde je umístěná ta houkačka a bylo by řešení jí odpojit ?
Je to slyšet někde zezadu.
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Tomáš