Taky často shledávám tenhle poznatek, majitelé novějších LR si kolikrát ani nevšimnou, že je míjí Defík což považuji za vrchol opovrhování značkouBob11 píše:Já osobně se teda snažím zdravit co můžu, ale z mojí zkušenosti nejvíc zdraví Defíkáři, pak Discovery a pak Freelandery. Občas si připadám, jako úplnej trouba,co na někoho mává a v duchu si říkám "To jelito naproti mě si snad myslí že mu mávám, páč jsou za rohem policajti"Nechci se nikoho dotknout, ale příjde mi, že nejmíň zdraví majitelé novějších modelů LR (ale samo, není to pravidlem)

Ale jinak Defíkaři zdraví nejvíce a pak majitelé DI a ještě tak nějak DII. Hned druhý den kdy jsem Defa začal používat mě v Boleslavi zdravila paní za volantem poměrně nové 110ky,možná už Puma. 6.6. jsem cestou do Nového Boru potkal dvě 90ky.
A předevčírem cestou do Sokolova jsem u Slaného zdravil i armádního Defa, kluci to chvíli nechápali ale pak taky pozdravili

Ještě nemám samolepku fóra, na druhou stranu mám Defa na SPZ GB s pravostranným řízením takže mě nejde nezaregistrovat