autozásuvka přídavná v kufru DIII

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
kid
auto: DIII,aut.,r.06,nafta

Re: autozásuvka přídavná v kufru DIII

#21 Příspěvek od kid » 08 kvě 2011 20:57

Tom[/quote]
Závěs mám a přesto je tam ještě jedna zásuvka na něco,bůh ví na co ....těsně za zadním světlem .Ale nic nechybí,tak to neřeším .[/quote]

-taky mám zapojenou i zásuvku v závěsu, bude to tam na něco jiného...vrtá mi to pořád v hlavě-když už to tam je...nevíte někdo? kid.
Disco III - pravá pohoda

Lafi
tel.: Iphone
auto: DIII

#22 Příspěvek od Lafi » 24 čer 2012 20:07

Díky všem, zásuvka je zapojená,relátko vyndané a vše funguje :D .Díky Rudo za návod :yes

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#23 Příspěvek od RudaK » 26 čer 2012 21:55

Lafi píše:Díky všem, zásuvka je zapojená,relátko vyndané a vše funguje :D .Díky Rudo za návod :yes

Rádo se stalo ...nicméně musím přiznat,že to nebyl můj nápad ( první s tím vyndáním relátka přišel Vizos ) :)
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Mike III
tel.: +420777251521
auto: DIII, L322
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Mike III » 27 čer 2012 16:56

já mám celý tenhle zásuvkový obvod samostatně zapojený a připojený na trakční baterii umístěnou v kastlíku na levé straně (taky se tam vešla 80ka), dobíjení trakční se sepne až chvíli po nastartování, aby se nejdříve po startu chvíli dobíjela samostatně jen startovací jinak jsou obě baterky samostatné a na sobě nezávislé Dobíjení trakční hlídá samostatná elektronika.
Navíc mám z kastlíků vyvedeý konektory pro přímé připojení nabíječky CTEK s diodovou indikací nabití baterie, takže kdekoliv rychle bez oddělávání plastů můžu dobíjet. Jedu na to lednici DVD, notebook a nabíjení videokamery a foťáku, nafukování matrace.

Lafi
tel.: Iphone
auto: DIII

#25 Příspěvek od Lafi » 27 čer 2012 19:22

RudaK píše:
Lafi píše:Díky všem, zásuvka je zapojená,relátko vyndané a vše funguje :D .Díky Rudo za návod :yes

Rádo se stalo ...nicméně musím přiznat,že to nebyl můj nápad ( první s tím vyndáním relátka přišel Vizos ) :)
Tak to děkuji i Vizosovi :yes

Odpovědět