si svými ojetými silničními univerzály už moc jistý nejsem

Moderátor: Miky_CZ
Hradec? A to sem si myslel že znám v okolí všechny LR......Občas vídám v H.K. černou diskárnu s přívěsem na Koutníkovce....jsi to ty? Jsi na seznamu.maniac píše:Jsem z HK takže bych se přidal a jel taky společně, pokud se můžu přidat.........
Nene, já mám tmavě modrou metalízufugín píše:Hradec? A to sem si myslel že znám v okolí všechny LR......Občas vídám v H.K. černou diskárnu s přívěsem na Koutníkovce....jsi to ty? Jsi na seznamu.maniac píše:Jsem z HK takže bych se přidal a jel taky společně, pokud se můžu přidat.........
Mike teď si nejsem jistej jestli to byla v březnu tvoje práce...myslím ale že jo. Budou nášivky? Tu z března mám jako relikvii na čestným místě jako vzpomínku na první sraz ve východních čechách.....je jí tam samotný smutno...Mike III píše:moje reakce vepředu znamená přihlášku
Tak pokud to stihneš tak já bych bral tři....pro ženu(konečně jede se mnou),pro syna(jede taky) a pro mě. Myslím že nebudu jedinej zájemce.Mike III píše:teď jsem ještě v zahraničí, ale snad to stihnu.
Napište si kdo chce
Land Cruiser 110? Sou přece LC90; LC95; LC100; LC105; LC120; LC 150 a V8(LC200).Libunda píše:To bude Land Cruiser a typoval bych 90-110 ku.