Jak už jsem psal, příště jedu

Moderátor: Miky_CZ
Rudo jestli to nebude tím tvým offroadovým "co-pilotem"...RudaK píše:Todle spíš ukazuje,že jsem na začátku neměl auto pod kontrolou - ale chybama se člověk učí ...a vo tom to jeDanoDEF píše:... Rudo ty kazisvet. Este si budu ludia mysliet, ze sme isli nejaky hard.Většina výlet zvládla bez ztráty kytičky
... tak to nemas pravdu. Jeden Defender bol nalestenejsi.PavelU píše:Na druhou stranu jsi měl nejvíce naleštěné auto v koloně.![]()
DanoDEF píše:... tak to nemas pravdu. Jeden Defender bol nalestenejsi.PavelU píše:Na druhou stranu jsi měl nejvíce naleštěné auto v koloně.![]()
Jak povedal Dano.. Chalani, nikam sa neponahlame , v kludu, rychle rozhodnutia prinasaju problemy... to sa ti hned vybavi, ked nieco pos...es. Ja som prvy den mal nahustene 2.5 bar a po vyjazde potokom som videl, ako predemnou jazdiacimatooo píše:Eriku tak sa pochval co si odrovnal a preco nech sa poucime clovek sa ma ucit na chybach druhych ale akcia krasna zavidim Vam kazdu sminutu co ste tam stravili
Zadok je bez problemov- pevnostny. Predok je original a V ND vozim klb aj poloosi... no zacinam patrat, kdeze skloncili I. Jazbedovi pevnostne poloosi.. som vtedy premyslal a zavahal... kto ich ma a predamatooo píše:mam nejake poloosy a klby ked bude treba napisma napada ze jeden klb s poloosou mam u tesla tak s neho mozeme spravit obeznik ak ho uz nepotrebuje
)))
... no a vari to je problem ? Problem je ze si urazil hadicku a potom ti predok fucal. Ja som teda v pohode zapinal a vypinal co sa dalo.erik píše:Zadok je bez problemov- pevnostny. Predok je original
Nie, nie uz ich nepotrebujem (este raz dakujem) a mam ich v regale zabalene a nachystane na vrateniematooo píše:mam nejake poloosy a klby ked bude treba napisma napada ze jeden klb s poloosou mam u tesla tak s neho mozeme spravit obeznik ak ho uz nepotrebuje
)))