Rusko dovolená
Moderátor: Miky_CZ
- Paja Bure
- tel.: 737236525
- auto: Freelander 1.8
Rusko dovolená
Zdravím landáky. Včera sem se vrátil z dovolené od černého moře.
Trasa svitavy Minsk,Smolensk, Voroněž Rostov na Donu, Lázerovskoje u černého moře a spět.
6500km.
Uplně bez problému, pěkná projíždka a landík u mě má 100 procent.
Všem přeji též uspěsné bez poruchové cestování a dobrý dojezd domu.
Paja bure
Trasa svitavy Minsk,Smolensk, Voroněž Rostov na Donu, Lázerovskoje u černého moře a spět.
6500km.
Uplně bez problému, pěkná projíždka a landík u mě má 100 procent.
Všem přeji též uspěsné bez poruchové cestování a dobrý dojezd domu.
Paja bure
Re: Rusko dovolená
Ja myslel ze v Janove jsou jen motorkari 

- Paja Bure
Jen já vyjímka. 

Heergot, to musela být paráda..... jak dlouho si to jel? Nějaké fotky?
jojo, nahoď prosím nějaká fota jestli můžeš 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Koukám, že to k sobě nemáme daleko - Já jsem z ÚstíPaja Bure píše:Ano paráda!

Nechceš dorazit třeba sem? http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 19#p233619" onclick="window.open(this.href);return false;
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Paja Bure
Nevim jestly mi to vinde já ted odjíždím do Ruska.
Rád bych na nějaký sraz ale jsem furt v jednom kole pryč a výkendy na na cestách. Sem řidič z povolání.
Rád bych na nějaký sraz ale jsem furt v jednom kole pryč a výkendy na na cestách. Sem řidič z povolání.
Nehledas zavoznika? Papiry na kamion nemam, ale uz jsem v nem asi 20 000 km uspesne prospalPaja Bure píše:Nevim jestly mi to vinde já ted odjíždím do Ruska.

- Paja Bure
To je dobrá kvalifikace. budu o tom přemyšlet.
Dik, pracuju za jidlo za dobrej polstarPaja Bure píše:To je dobrá kvalifikace. budu o tom přemyšlet.

Mít volno jel bych hned.
Dokonce i ty papíry mám - profesák, kartu řidiče a snad i prohlídku, doufám, že mi to ještě nepropadlo
Tak přeji alespoň šťastnou cestu a když budš mít možnost trochu fotit a o ty fota se pak podělit, neváhej
Benja
Dokonce i ty papíry mám - profesák, kartu řidiče a snad i prohlídku, doufám, že mi to ještě nepropadlo

Tak přeji alespoň šťastnou cestu a když budš mít možnost trochu fotit a o ty fota se pak podělit, neváhej

Benja
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Predpokladam, ze on tam jezdi kazdou chvilkuBenjamin píše:Mít volno jel bych hned.
Dokonce i ty papíry mám - profesák, kartu řidiče a snad i prohlídku, doufám, že mi to ještě nepropadlo![]()
Tak přeji alespoň šťastnou cestu a když budš mít možnost trochu fotit a o ty fota se pak podělit, neváhej![]()
Benja