MILUNAK píše:Ted budu za blbce....nevim co jsou kódy EKA
Ale kdepak za blbce, on to celkem málokdo zná -- z mně zcela nepochopitelných důvodů není ani v uživatelském manuálu, asi to podle původních představ měl dělat jen servis?!? Každopádně pokud u P38
- se zablokuje imobilizér
- a nejde to odkódovat dálkovým ovládáním na klíčku (např. proto, že jeho baterie je vybitá, nebo proto, že byla odpojena baterie v autu a plovoucí kódy se rozsynchronizovaly, apod.)
pak je kód EKA (emergency key access) víceméně jediný způsob, jak imobilizér deaktivovat. Je to čtyřciferný číselný kód a vkládá se pomocí (normálního mechanického) klíčku ve dveřích řidiče, ten postup je trochu komplikovaný, ale jde to.
MILUNAK píše:Černý-je to pouze rozebrané, ale nic víc jsem tam nezjistil....nic přerušeného a rozpojeného krom osvětlení nohou.
To by tedy snad mělo být OK. Ještě tam v těch místech u spolujezdce je nárazové čidlo, které odpojí palivo při bouračce; ale podle fotek bouraně nevypadá, a také kdyby bylo aktivované, mělo by to hlásit "INERTIA SWITCH / REFER HANDBOOK".
MILUNAK píše:Ta hláška na budíkách je jak píšeš "KEY CODE LOCKOUT" na všech autech.
Hmmm.... na to bude možná potřeba se juknout. Totiž, tohle by to mělo hlásit půl hodiny po
nepodařeném pokusu zadat EKA (a znamená to zhruba "EKA se ti nepovedlo, nevím, jestli nejsi zloděj, půl hodiny se s tebou vůbec nebavím, tvůj P38"). Po té půlhodině by to mělo začít zase psát "ENGINE DISABLED", a to by se mělo dát léčit pomocí toho kódu EKA.
MILUNAK píše:Černý má i origo baterku která je funkční a po připojení vše funguje i rádio hraje.
Hmmm, rádio hraje, nechce kód, a imobilizér je blokovaný? Divné. Ale P38 je velmi záhadný stroj
Dá se to otevřít / zamknout DO, nebo jen mechanicky klíčkem?
MILUNAK píše:Mám pouze jeden klíček s DO ke káždému vozu i k zelenému.
Aj, to je docela nepříjemné

, protože P38 jen s jedním DO není vůbec gút. Pokud tomu např. dojde baterka, má majitel docela problém...
Ono to samozřejmě jde léčit pomocí zmíněného EKA, také se dá nový klíč objednat (za ukrutné peníze) od LR, ale to nevím, jestli dnes ještě pořád funguje, co to vedou indiáni. V nejhorším existuje někde tuším v Anglii nejméně jedna firma, která umí dělat funkční klíče (na rozdíl od asi milionu nabídek na eBay, z nichž funkční není ani jediná), no, ale je to kapku problém
MILUNAK píše:V autech jsou i servisní knížky a návody a další dokumentace, ale nijak jsem to nezkoumal.
Vida, to vypadá nadějně. V manuálu by měla být v takové kapsičce přímo na těch deskách kartička, která vypadá nějak jako viz přílohu níže (nemusí být nutně tak ošoupaná

) -- samozřejmě v jiném jazyce asi, já ji mám jen ve schreibdeutsch. Pokud ji tam u těch aut máš, měly by na ní být všechny potřebné kódy -- dole VIN pro jasnou identifikaci, nahoře právě EKA a pod ní kód pro rádio.