Lanďáci zdravíte se?
Moderátor: Miky_CZ
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Re: Lanďáci zdravíte se?
Vcera vecer nedele Trebon. Blikal jsem na svetlemodrou disco z tmave zelene disco, jsem tu na jihu novy tak nevim koho jsem zdravil ale snad se to dozvim.
Kusto

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Přes víkend jsem pár autíček potkal. Dokonce jsem v neděli zdravil dámu V Range Rover Classic u Třebovic.....bez výsledku. Stříbrný Def110 a dokonce dvě Free1 odpověděla.
Ja byl ted tyden na Sumave kolem Horni Vltavice, tak par zdravic cestou tam a zpet taky probehlo. Nejvic me zaujala krasna nazbrojena Camelka v kempu u Soumarskeho mostu. Byl to Mesky? Bohuzel jsem nikoho pobliz nevidel, abych dal rec....
Disco I Modroush - holátko
Dneska kolem šesté odpoledne v Brně na Vídeňské krásně nazbrojená Diskotéka s Britskou vlajkou přes zadní část vozu. Dodatečně zdravím tuhle krasavici 

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Dodatečně děkuji za pozdrav a pozdrav opětuji, nicméně se přiznám, že jsem na Vídeňské žádný LR neviděl a to se snažím mít oči na stopkáchgoodlift píše:Dneska kolem šesté odpoledne v Brně na Vídeňské krásně nazbrojená Diskotéka s Britskou vlajkou přes zadní část vozu. Dodatečně zdravím tuhle krasavici

Já jel tentokrát v Octávce 

ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Jéé to se omlouvám, vůbec jsem si Tě nevšimnul, hledal jsem tam jednu adresu a byl jsem volaký zmetený bo jsem se už asi třikrát otáčelMartin T píše:Čau Gobey,
zdravil jsem tě v sobotu odpoledne v Počernicích z modrého Rovera, ale tys jen udiveně koukal.

Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Macej
- tel.: 0944 528 535
- auto: 2xRRC
Dodatočne pozdravujem Aluxa. A zároveň sa mu ospravedlňujem, že mu pri cementárke tak zavadzala tá naložená V3S, keďže sa netváril zrovna nadšene a zrejme sa niekam ponáhlal 

Zdravím zelenou series II ze včerejška. Já jsem ten mávající velocipedista.
To už je zvyk.

Range Rover 4.6 Mk II
Cyklista který na mne v S2A mával myslím na Chynave? Jestli si dobre pamatuju tak jsem stihl i slusne odpovědět takže bych nemel mít ostudu... Díky... 

Country boy...
- Dockar
- auto: RRC 300 TDi
V sobotu mezi písnicí a břežanama sem se zakecal s manželkou a ouplně přehlíd mávající krásku v červený diskošce. Už jsem jen stihl zvednout obočí. Tož omluva 

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
- fugín
- tel.: 777001161
- auto: ex free 1,8/Disco2
Asi trochu brzo ale nedá mi to. Asi před hodinou v Hradci Králové na křižovatce u bývalé tesly ukrutná zdravice z třídveřového stříbrného free s hagusy stojícího ve směru od (lízátek). Řekl bych ze asi nikdo z fóra,ale třeba se mýlím. Šoféra sem blbě viděl ale blondýna vedle něj málem vylezla z okna
... ukrutně mi to zvedlo náladu. O par km dál na hradubický plně nazbrojený def 110 ...řidič na mě koukal jako na marťana...odezva nula 

EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá
- Tungdild
- tel.: 721070078
- auto: D II - 2000-NO LIFT
- Kontaktovat uživatele:
v sobottu kolem 19:00 nekdo v Postrekove na domazlicku ... nekde ze dvora na me maval jakysi synek s vildema v ruce
.....a nehrozil....dokonce se smal
... nekdo z fora??? 

Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím bílého Defíka 110 Td4 dneska v Praze u Karlova mostu.
H.
H.
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomas K (tkala)
Neklane zdravím... Viděl jsem tě dneska na Jižní spojce na poslední chvíli, tak nevím, jestli jsi zaregistroval pozdní mávnutí. Zkoušel jsem ještě vysílačku, ale asi ji v Renči nemáš...
Tom
Tom
Naposledy upravil(a) Tomas K (tkala) dne 17 srp 2012 13:22, celkem upraveno 1 x.
- Gobey
- Kontaktovat uživatele:
Ja taky zdravim Neklana, byls to Ty u R7?
Ahoj, oba vás také zdravím. Honzo, tys byl nepřehlédnutelný
a Tomáši, tebe jsem zahlédl na poslední chvíli, ale říkal jsem si, že to musíš být ty. Ono není příliš mnoho stříbrných D3 s lakovanými nárazníky a střešním stanem.

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
Zdravíme kolegu ze Safari ve Dvoře Králové, kdyby se náhodou ztratil kontakt co jsi si vyměnil s tátou...
Přikládám foto:
Přikládám foto:
Land Rover Discovery 2 Td5
Kurnik chlapci Olomoučáci, kdopak disponuje D1 se střesním stanem (tip overland). V olomouci na cestě k Lanáči ? Přitelka mě nemohla odtrhnout od plotu a nechapala jak se mi muže taková "bedna" libit :-D Velice vkusná DI, je to nekdo mistní ?
Dobrak.
Dobrak.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
žlutá Camelka na dvoře?Tungdild píše:v sobottu kolem 19:00 nekdo v Postrekove na domazlicku ... nekde ze dvora na me maval jakysi synek s vildema v ruce.....a nehrozil....dokonce se smal
... nekdo z fora???
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.