Mimochodem,jsem rad ze te zas ,,potkavam" presto se tu moc nevyskytujeme

H.
Moderátor: Miky_CZ
Tlačím do hlavy Sauvignon jední okem koukám na Nat Geo druhým do noťase a duchem jsem už v Africe.......))))MIloš IIJenda píše:...jo ja uz ji mam davno koupenou od eliotta,uz to je 3 roky stara vec asi,takze bych tu opravenou rad do rezervy.
Mimochodem,jsem rad ze te zas ,,potkavam" presto se tu moc nevyskytujeme![]()
H.
To je docela velka toleranciavladob8 píše:Pisal to Jirka v druhom prispevku.
1-1,5Atm.
To viem - len chcem mat istotu že je to spravne - však ma to nič nestoji .MadTom píše:Patriku, zkontroluj, ale podle toho měření co jsme udělali za jízdy přes Nanocom, to chodilo správně - respektive ukazovalo to správnej tlak ve chvíli, kdy tam zhruba měl být.
Tak ho máš hryzlej v otevřeným stavu.macronera píše:no zkoušel jsem to ještě připojit bez wastgate přímo z regulace na turbu na hadici do intercooleru ale nebyl to moc velký pokrok. zítra vyměním wastgate a váhu vzduchu a uvidím. ale do nouzáku mi ten motor nikdy nespadnul nebo si to myslím. nikde se nic nerozsvítilo a diagnostika nic nenapsala. prostě "jen" nad 2200ot. netáhne
podle diagnostiky se zdá že všechno pracuje. váha vzduchu mi říká hodnoty - bohužel nevím jestli skutečný a nekecá, ale s otáčkama roste množství vzduchu co jde skrz. tlak na turbu taky roste podle otáček. wastegate v určitý chvíli při zátěži vypíše že otevírá asi na 30%. dneska mám před sebou cca 200km tak uvidím jak se to bude chovat a co to bude vypisovat. ale chování ukazuje na wastegate...MadTom píše:Jestli máš přístup k diagnostice, tak za jízdy se dá odzkoušet, že váha vzduchu, wastegate a turbo fungují - při zatíženém motoru musí ukazovat správné hodnoty - tj. dost vzduchu skrz váhu a dost tlaku za turbem. Pokud auto nejede ve výkonu, tak se to neukáže.
čerpadlo mě taky napadlo, ale zas jsem ho vyloučil kuli tomu že je to fakt závislý na otáčkách protože odspod jede hezky.jinak bez váhy jsem kus cesty jel ale bez žádného přínosu.MadTom píše:Pokud je tlak za turbem ve špičce cca 2,2 Atmosféry (krátkodobě 2,4) tak je to dobře. Váhu vzduchu zkus normálně odpojit a jet bez ní. Mě se to podobně chovalo, když byl majel tlak nafty - špatný čerpadlo v nádrži které nedávalo.
ok,díky, zkusím nejdřív to. a večer dám info jak to všechno dopadlo....MadTom píše:Mě se to chovalo tak, že když fungovala pouze jedna část čerpadla (tlačilo, ale málo) tak auto jelo blbě a maximálně 120 (jinak až 170), a po otevření soustavy při opravě, už to nešlo odvzdušnit.
Když umřelo čerpadlo úplně, tak to jelo maximálně 80 a maximálně 3000 otáček, a do kopce to mělo snahu zdechat.