automat problem
automat problem
vcera som kupil p38 a dnes som chcel skusit redukciu a ona sa aj zapla ale neviem ju teraz vypnut.auto ide max.30km\h a stale vypisuje ze select neutral.inak radi az do 3. prosim surne o radu.inak baterka tam je nova
Re: automat problem
ked preklapas radiacu paku blika a pipa na palubovke signalizacia redukcie? Alebo to uz nerobi nic?
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
blika aj pipa ale nie stale a ked to prestartujem tak stale blika zelena high a vlastne neprestava blikat a piskat
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
chce at zaradis neutral. a pokud ho mas a stejne ho chce pak mas spatne cidlo neutralu.
ak dam neutral tak my rozsvieti ze tam je ,ale pred nim neni ani high ani low a svetla vedla paky blikaju na zeleno.prave som skusil vymenit olej v prevodovke ale nic to nedalo.da sa to nejako zresetovat?
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
nepotrebujes resetovat jednotku, ale napichnout na diag a kouknout na datastream co delaji spinace na kulise a na prevodovce. jestli opravdu signalizujou stav neutralu. no a pak dal pokracovat do transferboxu a zkontrolovat matici spinacu v motorku redukci. popr. kouknout zda mas pojistku cislo 11 venku a ne v pozici.
takze dnes to bolo napichnute na pc a vobec nic,ziadna chyba.Inak auto je 1996 a po prvej majitelke ktore nikdy nepouzila uzavierku.takze asi bude nieco zaseknute
takze auticko opravene , po dlhom patrani som prisiel na to ze to bol transfer box , ktory sa zasekol nasledne spalil motorcek a ten spalil ECU.Takze vsetko som vymenil a jazdi to super.Dakujem vsetkym za pomoc.