po výměně řemenice permoníci zmizeli a vše je zase jak má býtBigi píše:bylo to vážně super, díky všem za účast a našemu všemohoucímu, s permoníky v motoru držím palce

Moderátor: Miky_CZ
po výměně řemenice permoníci zmizeli a vše je zase jak má býtBigi píše:bylo to vážně super, díky všem za účast a našemu všemohoucímu, s permoníky v motoru držím palce
Ja nemam nicBebop píše:nemáte někdo nějaké fotky?? Jirka video z té první louže, kde kámoš málem převrátil Touarega?? Hodně fotila ta paní z Merecedesu Gčka.. nemáme na ní asi kontakt, co?
jste to šoupli na neděli?? kurňa.. jsem ještě tak trošku uvažoval sobotu páč v neděli mizim na dovolenou.. ale neděli nedám, tak si to tam užijte i za měBigi píše:Tome, neděle... v devět u nás, případně druhá parta (Klabus), jede z benzinky u Radonic...
vítej mezi námi a snad se brzy uvidíme..HST píše:Ahoj, jsem tu nový, takže tímto zdravím Všechny místní!
Dneska kolem 6pm plánujeme cca na hodinku jednoduché zablbnutí na haldě u Ruzyně. Sraz máme +- 17:45 na Hradčanské 1x Discovera a 1x kolega s Landcruiserem.
Kdyby se někdo chtěl zastavit budeme rádi. Kdyžtak 603438689.
Ahoj, Honza
jak moc víc aut máš na mysli?Lassard píše:Hele, co zkusit uspořádat zas nějaký ježdění pro více aut ? Organizátorské schopnosti některých místních důstojníků ponorkového loďstva se osvědčily, tak by se toho mohli zas zhostit![]()
.
No měl jsem na mysli něco jako se ti povedly ty Chlaponice, aby mohli jet ne jen hard off Defíci nebo DI. Milovice nebo Sosnováinjaaa píše:jak moc víc aut máš na mysli?Lassard píše:Hele, co zkusit uspořádat zas nějaký ježdění pro více aut ? Organizátorské schopnosti některých místních důstojníků ponorkového loďstva se osvědčily, tak by se toho mohli zas zhostit![]()
.
teď v neděli asi nepojede ouplně málo aut ne?
i když páč nejedu tak nevím