Já sem ti to říkalmacronera píše:takže vzhledem k náročnosti vyměnit čerpadlo ( byl jsem línej čistit to kolem tý hrozný matky ) jsem vyměnil wastegate ventil a auto jede jak za mlada. děkuji tímto všem za rady

Moderátor: Miky_CZ
Já sem ti to říkalmacronera píše:takže vzhledem k náročnosti vyměnit čerpadlo ( byl jsem línej čistit to kolem tý hrozný matky ) jsem vyměnil wastegate ventil a auto jede jak za mlada. děkuji tímto všem za rady
... mohol si este popisat, ktory koniec je kam pripojeny. Co ak to ma niekto "poprehadzovane".vladob8 píše:Novy ventil som trochu preveril ako ma pracovat a tu su vysledky aby si kazdy mohol overit ten svoj.
kde to mam na defovi hladat?DanoDEF píše:... mohol si este popisat, ktory koniec je kam pripojeny. Co ak to ma niekto "poprehadzovane".vladob8 píše:Novy ventil som trochu preveril ako ma pracovat a tu su vysledky aby si kazdy mohol overit ten svoj.
... na Defovi Td5 nikde. To ma iba DII Td5.maky píše:kde to mam na defovi hladat?
Mě se stalo to samý, protože jsem koupil jen to levný z druhovýroby, když jsem dal originál jezdím bez problémů.macronera píše:tak problém bude jinde přátelé. po výměně wastegate lehké zlepšení asi na 40 km. pak opět to samé. po výměně za nový kus beze změny a při tom odešlo čerpadlo do věčných lovišť. po výměně čerpadla a ujetí cca 50km motor za jízdy zhasnul a nejde nastartovat. když mu fouknu trochu start spreje, tak se chytne ale jede jen na ten start sprej. na naftu nepřejde, mlsoun jeden... tak a ted mám před sebou otázku. chyba na vstřikách? regulátor tlaku? - je suchej a vypadá že mu nic nechybí ale nevím , nebo znova čerpadlo? asi budu vděčný za každou radu. turbo do poslední chvíle tlačilo i poměrně předpisové tlaky... a oleje v motoru je dost aby se hryznul na to že by byl na suchu
tady je ten obrázek "co kam"DanoDEF píše:... mohol si este popisat, ktory koniec je kam pripojeny. Co ak to ma niekto "poprehadzovane".vladob8 píše:Novy ventil som trochu preveril ako ma pracovat a tu su vysledky aby si kazdy mohol overit ten svoj.
... vlado to doplnil do svojich obrazkovmacronera píše:tady je ten obrázek "co kam"