Caute please poradte. mam problem s nastavenim vysky vzduchovych tlmicov . vzdy po prejdeni ma hodi do nudzoveho rezimu alebo prehreje sa kompresor az na tolko ze mi vypyse chybovu spravu . Je to problem v kompresore alebo aj v snimacoch vysky bo lavy zadny snimac mi ukazuje zly priebeh signalu ako vsetky ostatne ,
please ma tu niekto nejake skusenosti s tymto problemom ??
za kazduu radu som vdacny
Vymena kompresora rr sport
Re: Vymena kompresora rr sport
A neuchází ti někde měch? Nebo neuchází vzduch prostě někde ze systému?
Když by to ucházelo, tak kompresor bude neustále tlačit vzduch a nakonec se přehřeje.
Zkus to nafoukat a pak poslouchej jestli to uchází.
Pokud nic nenajdeš, tak na diagnostiku.
Když by to ucházelo, tak kompresor bude neustále tlačit vzduch a nakonec se přehřeje.
Zkus to nafoukat a pak poslouchej jestli to uchází.
Pokud nic nenajdeš, tak na diagnostiku.
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
vyzera ze mas vadne cidlo (alebo niekde kontakt k nemu) - auto to hodi do nudzoveho rezimu; a vyfukne; nasledne ak ho dvihnes musi makat kompresor a ak sa to zopakuje 2-3 krat za sebou - kompresor sa odstavi kvoli prehriatiu.
Myslim ze zacni vymenou cidla. Na D3 sa pri vymene cidla (su uz nejake novsie verzie) musi robit aj upgrade software - kvoli spravnemu citaniu hodnot toho cidla. preto potom hladaj servis alebo niekoho s diagnostikou
Myslim ze zacni vymenou cidla. Na D3 sa pri vymene cidla (su uz nejake novsie verzie) musi robit aj upgrade software - kvoli spravnemu citaniu hodnot toho cidla. preto potom hladaj servis alebo niekoho s diagnostikou
Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak na sportu,ale na L322 se daji cidla otocit o 180 stupnu, pak ukazujou opacnou hodnotu a po par metrech to spadne do nouzaku. pokud to hodis na diagnozu tak vse odhalis hned a prokazatelne.
tak mechy su v pohode .pamatam sa ked som dvihal karoseriu tak som omylom otocil predny lavy snimac vysky potom som to opravil
diki moc za rady
diki moc za rady
Tak diki moc chyba zazehnana . dodatocne som nahral novy softver a funguje to diki moc 

- Kokesek
- auto: D2,D3,L322,P38,L405
- Kontaktovat uživatele:
Zasah mocnejsi sily... 

a je to tu znova
dost blbee ked som musel prejst 30 km na dorazoch
Skusal som chybu vo vyskach a lavy predny drziak vysky bol uvolneny tak cely snimac lietal
Ach jaj . Pomohla by tomu uz len jedine vymena alebo kalibracia vysok a podvozku ?

Skusal som chybu vo vyskach a lavy predny drziak vysky bol uvolneny tak cely snimac lietal
Ach jaj . Pomohla by tomu uz len jedine vymena alebo kalibracia vysok a podvozku ?