Jsme zpátky, větve nevětve, polep narozdíl od difu bezproblémů vydržel. Ta fólie je k tomuto použití určena, takže pokud dojde k tomu, že ji ty větve jako ruka budou rvát dolů, tak se obávám, že to půjde i s kusem plechu a v tu chvíli mi už asi bude jedno jak ten lak bude vypadat.Stavros píše:je to hezky pripraveny, uplne skoda, az ty vetve jak ruka budou rvat ty polepy dolu.
Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
Re: Tak se předveďte se svým LR.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Ten design se mě moc líbí.honzeeek píše:Jsme zpátky, větve nevětve, polep narozdíl od difu bezproblémů vydržel. Ta fólie je k tomuto použití určena, takže pokud dojde k tomu, že ji ty větve jako ruka budou rvát dolů, tak se obávám, že to půjde i s kusem plechu a v tu chvíli mi už asi bude jedno jak ten lak bude vypadat.Stavros píše:je to hezky pripraveny, uplne skoda, az ty vetve jak ruka budou rvat ty polepy dolu.
Námět jsi vybral dobře.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Ten design se mě moc líbí.honzeeek píše:Jsme zpátky, větve nevětve, polep narozdíl od difu bezproblémů vydržel. Ta fólie je k tomuto použití určena, takže pokud dojde k tomu, že ji ty větve jako ruka budou rvát dolů, tak se obávám, že to půjde i s kusem plechu a v tu chvíli mi už asi bude jedno jak ten lak bude vypadat.Stavros píše:je to hezky pripraveny, uplne skoda, az ty vetve jak ruka budou rvat ty polepy dolu.
Námět jsi vybral dobře.
Když už jsme u těch polepů, tak se po více než roce taky konečně našlo trochu čas něco realizovat. Dneska jsme dolepili hlavní část, příjdou ještě nějaké detaily a drobné nápisy apod., tak přidám alespoň pár rychlofoto pro představu...
A taky přijde ještě další spousta věcí, který se mi válej po garáži jako markýza, fiskars rýč na quickfistech, nájezdovej plech, měchy do per atd. - jen si najít ten čas

A taky přijde ještě další spousta věcí, který se mi válej po garáži jako markýza, fiskars rýč na quickfistech, nájezdovej plech, měchy do per atd. - jen si najít ten čas

Naposledy upravil(a) Benjamin dne 17 srp 2012 14:14, celkem upraveno 1 x.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- macronera
- tel.: 775651798
- auto: DISCOVERY II,IV
- Kontaktovat uživatele:
Benjamin píše:Když už jsme u těch polepů, tak se po více než roce taky konečně našel trochu čas něco realizovat. Dneska jsme dolepili hlavní část, příjdou ještě nějaké detaily a drobné nápisy apod., tak přidám alespoň pár rychlofoto pro představu...
A taky přijde ještě další spousta věcí, který se mi válej po garáži jako markýza, fiskars rýč na quickfistech, nájezdovej plech, měchy do per atd. - jen si najít ten čas![]()

roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Honzo, tak to je také paráda
To mě budeš muset detailněji ukázat.

To mě budeš muset detailněji ukázat.
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Fakt pěkný! Nikdy bych neřekl, že polep může autu dát takovej šmrnc
Fakt se na to krásně dívá 

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
ludia neblaznite...ved my "beznalepkovi" sa budeme citit menejcenne
Inak nadhera
Inak nadhera

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
@ teslo: Rozdíl je, že na Discoveře to vypadá moc hezký, ale Range vypadá hezký i bez toho
A co si pamatuju tak si tam měl nálepek víc než laku

A co si pamatuju tak si tam měl nálepek víc než laku

Mirko píše: A co si pamatuju tak si tam měl nálepek víc než laku

Uz som sa ich presytil a vsetky som dal prec (a popritom si precvicil slovnu zasobu - niektore drzali pomaly lepsie ako lak)...

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Jenom tak, pro inspiraci... 

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
To už jsem někde viděl, jen jsem myslel že je to reklama na Backham family 

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
2 pekné polepy za krátky čas, to človeka naserieBenjamin píše:Když už jsme u těch polepů, tak se po více než roce taky konečně našlo trochu čas něco realizovat. ....

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
No to se nám tu ty Diskošky začínaj nějak převlékat
, fak pěkný 

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Freelanding
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Už se ti omrzelo ho ráchat po střechu v bahně, teď je z něho leštěnka na polňačky...Maxsel píše:Freelanding

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
To Maxsel: sluší mu to friťáčkovi 
To all: Díky za reakce na polep, potěšilo mne, že se práce vydařila a těším se až bude kompletně hotový i s dalšími detaily, které jsme nestihli dodělat.

To all: Díky za reakce na polep, potěšilo mne, že se práce vydařila a těším se až bude kompletně hotový i s dalšími detaily, které jsme nestihli dodělat.
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Maxsel
- Kontaktovat uživatele:
Užívám si pěkné počasí se sundanou střechou a píšu poslední kapitoly společného soužití. I když jsem ho kromě fóra zatím nikde neinzeroval, tak ho plánuju prodat.PavelU píše:Už se ti omrzelo ho ráchat po střechu v bahně, teď je z něho leštěnka na polňačky...Maxsel píše:Freelanding![]()
![]()
- PavelU
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, to by teď asi nebylo nejlepší třeba urvat výfuk...Maxsel píše:....I když jsem ho kromě fóra zatím nikde neinzeroval, tak ho plánuju prodat.