Nový def na foru.
Nový def na foru.
Ahoj lidi, měl jsem tady už pár dotazů- jsem čerstvý majitel defa a začínám řešit drobné opravy, jak už asi u staronovýho auta bývá.Asi by byla slušnost Defa představit - takže r.v. 2001, TD5 najeto 199000 km, pěkný stav. S manželkou jsme si ho dlooouho přáli. Tak snad bude sloužit. 

Re: Nový def na foru.
Tak gratuluji! Ať dobře slouží a dělá jen radost 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
Tak ku gratulácii sa pripájam aj ja, naozaj krásavec.
A zároveň sa aj ja pochválim,
som čerstvý majiteľ Discovery I, 200TDi a budem riešiť podobné problémy staronového auta.
A zároveň sa aj ja pochválim,
som čerstvý majiteľ Discovery I, 200TDi a budem riešiť podobné problémy staronového auta.

DI 200TDi, :-)
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Foto sice nic moc, ale i tak jde poznat že se leskne jak psí kulky
! Hodně hezkého poježdění!

No jo, odešel mi foťák, tak aspoň fotka z mobilu. Díky hoši. 

- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Gratulace ke koupi
Je to takové "holátko" navoněné. Držím ti palce ať ti tak dlouho vydrží a odoláš potřebám tuningu

Je to takové "holátko" navoněné. Držím ti palce ať ti tak dlouho vydrží a odoláš potřebám tuningu

Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jestli tunit, tak jen lehce. Mám rád auta v origo stavu.Do budoucna plánuju jen lehce kryty podvozku a držák ezervy ( ruplé dveře ). Aktuálně objevuju nějaký závady- olámný listy vrtule, nekomplení trubky sání z boku k filtru a podobně. Taky chci před zimou udělat ošeření rámu, dokud je docela o.k.