D2, nastavenie spatneho zrkadla s displayom
Moderátor: Miky_CZ
D2, nastavenie spatneho zrkadla s displayom
Discovery 2, 2002, vie mi niekto poradit ako nastavit vnutorne spatne zrkadlo. Na malom displayi mi ukazuje svetove strany. Da sa to prestavit aby to ukazovalo vonkajsiu teplotu napr. ??
Re: D2, nastavenie spatneho zrkadla s displayom
Toto zaujimalo aj mna, hlavne podla toho, ze kolko je tam vidiet dalsich moznosti aj ked sa nezobrazuju. V Stupave mi povedali, ze nastavit sa to neda - mozno to nekto vie, ale taku moznost ani nenaznacili. To rozpatie zobrazovanych informacii je vraj iba v americkych verziach. 

-pale
V stupave sme sa s tym hrali
. Zo spodu je tam uzky otvor, tam je tlacitko. Ked ho stlacas, tak na displayi sa objavia cisla, myslim 1 az 15, ale co to znamena... ked som tam nechal napr.6, ostalo to tam svietit a po kratkom case sa tam vratil kompas.. 

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
je to len kompas. V sekcii Disco je manuál, treba si ho prečítať. No nič iné to nevie.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Ano je to iba kompas. Tie cisla su nejake zony a ano v manuale je popis ako sa nastavuje. Uz som to raz nastavoval, ale len pre zaujimavost - chcel som z toho vytlacit aj more lesy. Ale aj tak, ked si sadnu znami do auta a sa pytaju co su tie pismena na spataku
, tak im poviem, ze je to kompas
a oni ze JEEEEEEEEEE 

-pale
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
aj ja take zrkadlo chcem!!!
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Niekde som pocul ze ten kompas sa da kalibrovat, tak ci tie cisla prave nieje ono...ceco píše:V stupave sme sa s tym hrali. Zo spodu je tam uzky otvor, tam je tlacitko. Ked ho stlacas, tak na displayi sa objavia cisla, myslim 1 az 15, ale co to znamena... ked som tam nechal napr.6, ostalo to tam svietit a po kratkom case sa tam vratil kompas..
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Ja asi take mamvisby píše:aj ja take zrkadlo chcem!!!

. tel 0905532342 bratislavsky kraj mail info@atlascamper.sk
Ano tie cisla su magneticke zony, ty si nastavis aka sedi na slovensko (alebo miesto kde si) a potom musis spravit pomale kolecka kym to neskalibruje.vladob8 píše:Niekde som pocul ze ten kompas sa da kalibrovat, tak ci tie cisla prave nieje ono...ceco píše:V stupave sme sa s tym hrali. Zo spodu je tam uzky otvor, tam je tlacitko. Ked ho stlacas, tak na displayi sa objavia cisla, myslim 1 az 15, ale co to znamena... ked som tam nechal napr.6, ostalo to tam svietit a po kratkom case sa tam vratil kompas..
-pale
Tady je popsaný, jak to funguje:
Není problém. Zrcátko je autonomní, tj. není zapojeno na jiný systém v autě než na 12V. Stačí koupit z vrakáče z příslušně vybavené DII, připojit spínaných 12V a funguje.visby píše:aj ja take zrkadlo chcem!!!
Mám český manuál a tam jsou ty zóny kompasu pro Evropu a Afriku což Vás bude asi více zajímat než Amerika.vladaz píše:Tady je popsaný, jak to funguje:
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
D II Td5 automat a nějaký ty drobný úpravy
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
[/quote]
Mám český manuál a tam jsou ty zóny kompasu pro Evropu a Afriku což Vás bude asi více zajímat než Amerika.[/quote]
Tak uz to tu malo visiet naskenovane.
Alebo aspon ake cislo mame v CZ a SK ...
Mám český manuál a tam jsou ty zóny kompasu pro Evropu a Afriku což Vás bude asi více zajímat než Amerika.[/quote]
Tak uz to tu malo visiet naskenovane.
Alebo aspon ake cislo mame v CZ a SK ...

Zdravim Vlado.
ČR má č.8 a SK má také č.8 láme někde kolem Popradu je č.7
D II Td5 manuál + 2'' Lift a nějaký ty drobný úpravy
no moc ste ma nepotesili
ale dik za informacie
asi chytim nejakeho elektrikara, nech to prekabluje k ovladaniu klimy, tak by to mozno islo..

- visby
- Kontaktovat uživatele:
uz ho mam rezervnute. je to sice hlupost, ale na Jeepkach sa mi to vzdy pacilo;-)vladaz píše:Není problém. Zrcátko je autonomní, tj. není zapojeno na jiný systém v autě než na 12V. Stačí koupit z vrakáče z příslušně vybavené DII, připojit spínaných 12V a funguje.visby píše:aj ja take zrkadlo chcem!!!
- Acon
Zasa úplná blbosť to nie je. Má ešte funkciu auto stmievania ak Ti zozadu niekto svieti svetlami. Kompas je skôr taký bonus
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
jediny kto mi vie do toho zrkadla zasvietit je kamos s defom, co ma svetla na streche;-)Acon píše:Zasa úplná blbosť to nie je. Má ešte funkciu auto stmievania ak Ti zozadu niekto svieti svetlami. Kompas je skôr taký bonus
- Acon
No, a vtedy sa Ti zíde to zrkadlo