servis na Land Rover u berouna?

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
discoboy
auto: Discovery 1 a 2

servis na Land Rover u berouna?

#1 Příspěvek od discoboy » 24 srp 2012 19:05

Ahoj , potřebuju radu - za pár dní se stěhuju k Berounu a hledám nějakej servis na Land Rovery - k pražákům nechci z toho už jsem se vyléčil. Mám 2 discovery a do teď se mi o ně staral kamrád co dělá všechno ale budu to k němu mít daleko tak potřebuju někoho kdo tomu rozumí. Poradíte? Nechci si naběhnout.
Patrik
Patrik - Disco

mihalicek
tel.: 602360264
auto: Defender 300Tdi

Re: servis na Land Rover u berouna?

#2 Příspěvek od mihalicek » 24 srp 2012 20:56

Nevím co potřebuješ udělat ale ani D1 ani D2(aspoň jsem to tak pochopil že je vlastníš z tvýho profilu 8) ) by neměl být problém - jsme asi 8km od Berouna směrem na Kladno v Železné. Děláme i díly i diagnostiku i servis.
Honza :hmm:
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#3 Příspěvek od masar » 26 srp 2012 10:43

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 38#p220138" onclick="window.open(this.href);return false; :ty jeden...:
Land Rover Discovery 2 Td5

discoboy

#4 Příspěvek od discoboy » 27 srp 2012 12:00

super diky za radu a odkazy - stejně je pro mě blízko jenom pan Mihaliček teda Britishcars a nebo Kryten v Bělči ale to mi někdo říkal, že ten odmítá elektronický auta a že je skvělej na vetrány a to já s Td5 nejsem. O Def-tecu jsem slyšel, že to jsou i nějaký lidi snad z AMT a to je podnik, kterej nemusim když ještě fungovali tak mi tam někdo v kravatě řekl, že mám starou pikslu a že bych si měl radši koupit u nich nový auto. Když jsem jim ukázal nálepku,že to auto kdysi prodali oni a že to jej jejich piksla tak na mě zůstal koukat s otevřenou pusou a já zůstal opačně koukat stejně na jejich hodinový sazby :roll: a zařekl jsem se že s nikým od nich nechci mít nic společnýho a co jsem slyšel tak nejsem sám. proto hledám někoho uplně mimo.
každopádně dík
Patrik
Patrik - Disco

discoboy

#5 Příspěvek od discoboy » 27 srp 2012 12:07

mihalicek píše:Nevím co potřebuješ udělat ale ani D1 ani D2(aspoň jsem to tak pochopil že je vlastníš z tvýho profilu 8) ) by neměl být problém - jsme asi 8km od Berouna směrem na Kladno v Železné. Děláme i díly i diagnostiku i servis.
Díky za nabídku. Včera se mi zase rozsvítilo ABS a nechce zhasnout. Už jsem vyměnil všechny čidla i náboje a ložiska a pořád to nefunguje a potřeboval bych to napíchnout na diagnostiku a poradit. Někdo mi říkla, že jste závodil s Land Roverama a že s nima máte docela dost zkušeností. Mohl bych se dnes odpoledne zastavit? Jedu na barák a hodilo by se mi to a vlastně asi můžu i klidně u vás auto nechat teda kdyby to šlo? Ještě vám zkusím i zavolat na telefon co tu máte uvedený.
Patrik
Patrik - Disco

mihalicek

#6 Příspěvek od mihalicek » 27 srp 2012 13:11

discoboy píše:
mihalicek píše:Nevím co potřebuješ udělat ale ani D1 ani D2(aspoň jsem to tak pochopil že je vlastníš z tvýho profilu 8) ) by neměl být problém - jsme asi 8km od Berouna směrem na Kladno v Železné. Děláme i díly i diagnostiku i servis.
Díky za nabídku. Včera se mi zase rozsvítilo ABS a nechce zhasnout. Už jsem vyměnil všechny čidla i náboje a ložiska a pořád to nefunguje a potřeboval bych to napíchnout na diagnostiku a poradit. Někdo mi říkla, že jste závodil s Land Roverama a že s nima máte docela dost zkušeností. Mohl bych se dnes odpoledne zastavit? Jedu na barák a hodilo by se mi to a vlastně asi můžu i klidně u vás auto nechat teda kdyby to šlo? Ještě vám zkusím i zavolat na telefon co tu máte uvedený.
Patrik
Ahoj není problém se zastavit i dneska jsem tu do 18.00 - sedím v kanceláři tj na bývalé faře - v Železné pod kostelem. Diagnostiku můžem vyřešit hned a na ostatním se domluvíme podle toho co uvidíme. Auto tu jde nechat - většinu dílů mám skladem takže to můžu řešit obratem :clap
jo jo závody jsem jezdíval dokud na to byl čas :S . V Čechách se bohužel nejezdí nic pro mě zajímavýho - vyhovovaly mě dálkový závody nejlíp v písku - jako třeba Tuareg Rallye. Tu jsem jel 3x a není pro mne nic co by se tomu vyrovnalo. No na Dakar nemám ani čas ani mince - to už jej jiná třída :cry:. Když se stavíš dáme řeč.
Honza
Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars

discoboy

#7 Příspěvek od discoboy » 29 srp 2012 12:52

Hurá už nesvítím. Teda ABS nesvítí a funguje. Musím říct, že před panem Mihalíčkem smekám. Opravil během dne to co jsem řešil dva roky a za zlomek toho čím mě dřív vyhrožovali. Už jsem byl připravenej, že ABS i TC oželím a ono to funguje. Takže pokud někomu svítí ABS tak to nevzdávejte :D
Patrik
Patrik - Disco

discoboy

#8 Příspěvek od discoboy » 04 zář 2012 16:46

Teď jsem si dopsal SZ s nejmenovaným účastníkem fora a řešili jsem kvalitu dílů BRITPART co dělaj v britishcars. Musím říct, že tahle značka taky není můj favorit ale zjistil jsem že když se vezme lepší varianta, teda pokud je v nabídce, tak to je dobrý a pokud vezmeš tu levnou tak si nevybereš - vozil jsem si díly z Anglie na 300 Discovery a z těch nejlevnějších už jsem vyléčenej - jedno jestli jsem bral Allmakes nebo Bermach ty levný někdy vydržely a někdy ne - problém začal při řešení záruky. Najednou někam něco posílat zpátky do Anglie stálo prachy a i když reklamaci uznali cenovej rozdíl byl pryč a toho času co to stálo - že jsem se na to raději nevyprd...
Volím už zlatou střední cestu a je mi jedno kdo je výrobce nebo teda spíš dodavatel - nevím kolik lidí tu ví, že všechny značky co tu zmiňuju nejsou výrobci ale jen velkoobchody, který si výrobu zadávaj nebo už jen berou ve velkým od výrobců který konkrétní věci dodávaj všem, a svoje zboží si jen balej a dávaj tomu svoje jméno ale stejně kupuješ vlastně stejný zboží většinou z číny u těch nejlevnějších věcí. Tak mě štve, že se někdy zbytečně nadává na kvalitu a přitom si za to můžeme sami honbou za co nejlevnějším dílem. Tak tím třeba vzbudím nějakou diskuzi - když už jsme na foru, ne :)
P
Patrik - Disco

discoboy

#9 Příspěvek od discoboy » 07 zář 2012 18:26

budu potrebovat nejaky asi trochu specialni veci na 300Disco - ale nevim jestli to bude skladem - za jak dlouho kdyz tak dokazete dostat veci z Anglie sem?
Patrik - Disco

mihalicek

#10 Příspěvek od mihalicek » 09 zář 2012 15:25

ahoj
není problém pokud budeš potřebovat něco co nemám skladem tak dnes už jsme schopný sem dostat věci z Anglie i do 24h. Pokud to je velký nebo těžký tak to samozřejmě něco stojí - jinak klasika - dodací doba tak 4 dny pokud je to v Anglii dostupný - co bys potřeboval? nebo se stav až pojedeš sem a můžem to probrat
H

Odpovědět